Súlyos sérülést szenvedett szerdán Gulyás Márton ligetvédő aktivista, amikor úgy döntött, az Olof Palme-sétánynál lévő szakaszon leszedi a kerítésen lévő vásznat, hogy kívülről is lehessen látni, mi történik bent.

Az egyik biztonsági őr kiszúrta, mit akar Gulyás, és sisakjával hatalmasat ütött a kezére. Az aktivista azonnal érezte, hogy komoly sérülése keletkezett, az este végén a mentős azt mondta neki, ezzel mindenképpen orvoshoz kell fordulnia.

A kórházban kiderült, Gulyás Márton bal kisujjából levált egy csontdarab, amit meg kellett műteni, és dróttal rögzíteni.

Az aktivista egy Facebook-bejegyzésben meséli el a történteket:

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TAdam
@Bringás: Orbánnak meg az ibizán nevelt drogos bandájának is el kellett volna törni a kezét a kordonbontásnál, most tudná hol a helye a kis g*cinek.
Egyébként ha örző-védők a kopaszok akkor miért támadnak? Az is benne van a munkaköri leírásban hogy összeverhetnek bárkit? Az nem jogos önvédelem ha én ütök először. Aki meg az ilyen 0 IQ-s kopasz szteroidpatkányokat véd az maga se különb. Ha a gyereked kezét törnék el most itt rinyálnál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@TAdam: Nem öncélúan emlegetem a nyerést! Azért, hogy vegyétek már észre,a Fidesz támogatottságának nincs alternatívája! Itt Orbánkergetést vizionáltok, de marad a Fidesz és Orbán. Az ország nagyobbik fele elégedett vele, az itt ingerkedők véleménye pedig szinte nullát ér!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Lafaty, lafaty, lafaty. Van klotyópapír a kezed ügyében? A szád csücskében még látok egy kakcsifoltot.
TAdam
@Bringás: Az nem tudom honnan veszed hogy az ország nagyobb fele elégedett vele. Persze ha nem Magyarországra gondoltál akkor érthető. Valószínűbb hogy 10-ből, 7 ember küldené hidegebb éghajlatra (mondjuk szibériába, ha már putyin csicskája) a bandájával együtt. A maradék 3 meg olyan mint te, aki gerinctelenül szerelmes a vezetőbe, és túlságosan elvakult vele kapcsolatban, nyáladzva issza a szavait és habszó szájjal ugat mindenkire aki csak rá mer nézni imádottjára. Persze Orbán így is kezel titeket, sőt kutyába se néz, de azért néha leveszi picit a láncot, hogy csóválhassátok a farkincátok, aztán felbérel pár kopaszt, meg mexikóit hogy meg is simogassanak néha hogy érezzétek a törődést. Ha neked ez így jó, lelked rajta, de én nem megyek le kutyába egy ilyen g*cinek, te csak pucsíts tovább nyugodtan.
human
@Bringás: "Az ország nagyobbik fele elégedett vele"
Te hol voltál a 2014-es választáskor? A cseh kettőt nézted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.