A kormány nagyobb gyorsaságot és hatékonyságot vár a kormányzati munka átalakításától – mondta Kovács Zoltán csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

A kormányszóvivő az átalakítás okával kapcsolatban megjegyezte, az elmúlt két év tapasztalati arra mutattak, hogy növelni kell a döntés-előkészítés hatékonyságát.

Az újonnan létrejövő két kabinetnek a döntés-előkészítés lesz a feladata gazdasági és stratégiai témákban – tette hozzá.

A miniszterelnök döntése nyomán a kormányzat munkája két kormánykabinetbe, egy gazdasági és egy stratégiai kabinetbe tagozódik a jövőben – jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A tárcavezető kifejtette: mindkét kabinetet miniszter vezeti majd, döntéshozó és -előkészítő szervekről van szó, Orbán Viktor döntése alapján tartoznak majd témák, ügyek a kabinetekhez.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
Félelmetes. Új hívők érkeznek az áldozó kehelyhez. Jól akarnak lakni.
papa.49
Ahányszor átalakítotok valamit az csak szarabb lesz, ez már tény))))))))))))))))))))
lampa laz
Akkor ez azt jelenti, hogy még hatékonyabban loptok...
eugen4402
Évek óta hergelték az MSZP-t, alakítson árnyékkormányt, de hiába...
Ezt is a Fidesznek kell megvalósítani, méghozzá mindjárt kettőt is csinálnak. Már lesz három kabinetjük, mert biztos ami biztos: ha egyik megbukik, még mindig marad kettő Fidesz-kormány. Ez világszabadalom..!!! :-)
esdi
Félelmetes. Új hívők érkeznek az áldozó kehelyhez. Jól akarnak lakni.
silber13
A hatalmi téboly újabb megnyilvánulása a dagadt csúti rinocérosznál.
justhpeter
Valamit tenniük kellett, hiszen már kezd a nyakukra omlani a nemzeti együtt-lopás rendszere.Persze ez sem fog segíteni. Már csak annál is többet kell ezután lopni, mivel bővül a banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.