Szerintük ugyanis nem várható tőle semmilyen fontos információ. Azt ma is biztosan lehet tudni, hogy idén február 23-án kopasz izomemberek szállták meg a Nemzeti Választási Iroda épületét, hogy aztán fizikailag akadályozzák meg az MSZP-s Nyakó Istvánt, hogy népszavazást kezdeményezzen a kötelező vasárnapi zárva tartás ellen. Még aznap kiderült, hogy a kopaszok csapatából többen dolgoztak a Kubatov Gábor fideszes pártigazgató vezette FTC biztonsági szolgálatának. Ezt később Kubatov sem tagadta, azt mondta, hogy akik az irodánál megjelentek, a Fradi Security alvállalkozói voltak, „dolgoznak még ezer helyen”. Azt is elmondta, hogy a rendőrség őt nem kereste meg, de ha megkeresik, szívesen segít nekik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ismerős ez már valahonnan.
"Bár Mikuska Zoltán Tarsoly Csabának, a Quaestor vezetőjének személyi titkára volt, a nyomozók nem hallgatták ki az üggyel kapcsolatban. Ennek az az oka, hogy Polt Péter legfőbb ügyész szerint a bizonyítékokat átnézve az ügyészeknek nincs okuk Mikuska kihallgatására."
"Polt Péter lánya Mikuska élettársa, maga Polt pedig a volt titkár apósjelöltje"
hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/polt-peter-szerint-akkori-vojeloltje-nem-gyanusitott-quaestor-ugyben/
Csodálkozó
Minek?
Úgyis csak hazudozna összevissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.