Két ember meghalt egy csepeli autóbalesetben szombat hajnalban – közölte a rendőrség honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint egy személyautó villanyoszlopnak ütközött, majd felborult a XXI. kerületi Hollandi úton.

Halálos baleset történt Csepelen

A baleset során az autóban utazó két férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen mindketten életüket vesztették. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a helyszínelést. A környező utcákban lehet kerülni – írta a BRFK.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Több balesetet már nem fog a kcsg okozni. 1 felesleges jogsis kipipálva.
simmering73
Láttam a képeket. Csak tippelek. A megengedett többszörössével mentek.
Fradigege
Több balesetet már nem fog a kcsg okozni. 1 felesleges jogsis kipipálva.
vonotok
Az egész gépjármű képzést meg kell reformálni. Ott ahol több az óraszám az egészségügyi oktatásra, a KRESZ, vezetéselmélet, és műszaki oktatásnál. Hát mit is várunk???
A gyakorlati képzésről már ne is beszéljünk. Ez is egy kiöregedő szakma. Ma egy szakoktató igazolvány megszerzése minimum 850000 ft-ról indul.
Miből???
Fradigege
@vonotok: A jogsinak van egy alapvető feltétele. 8 általános. Tudjon a zember olvasni, írni. Ismerje a számokat. Aztán jött a gengszterváltás. Jött így és úgy megkened az okatót, vizsgabiztost. Aztán találkozol olyan esettel, hogy a roma gyerek a Postánál kipattan az AMG Merciből, bemegy előttem a sorba egy csekket feladni, természetesen a csekk nincs kitöltve, ami után megkéri a postás kiscsajt, hogy töltse ki, mert nem tud írni. Hmmm...yeah!
A másik fele! Traffipax! Én az 50-es táblánál le lettem kurva anyázva, mert 52-vel mentem. Ha traffipaxot látok, nincs ingerem, hogy az "autós(!)" társakat figyelmeztessem. Szépen, gyönyörűen csengessék a lóvét. Szr a morál!
vonotok
@Fradigege: Igazad van. De ha ez a tendencia megmarad sáját magunkat írtjuk a közutakon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.