A Párbeszéd Magyarország (PM) szerint a Fidesznek már annyira nincs ötlete, hogy mivel lehet az embereket a menekültek és a magyar baloldal ellen hergelni, hogy már az európai parlamenti (EP) döntések meghamisításától sem riadnak vissza – mondta Tordai Bence, a PM szóvivője hétfőn az MTI-nek.

Az ellenzéki párt politikusát az MTI azért kérdezte, mert Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a magyar baloldal egy olyan állásfoglalást támogatott az EP-ben, amely alapján pénzbüntetéssel sújtanák Magyarországot akkor, ha nem fogadja el a kényszerbetelepítést. Dömötör Csaba arra szólította fel a baloldali ellenzéki pártokat, hogy tegyék egyértelművé álláspontjukat a népszavazással kapcsolatban, válaszoljanak igennel vagy nemmel, hogy támogatják-e a kényszerbetelepítést.

Tordai Bence ugyanakkor azt mondta: nem született ilyen döntés az EP-ben, tudomása szerint a javaslat – amelyet Jávor Benedek, a PM EP-képviselője is a támogatott – arról szólt, hogy forrásokat hagynak a tagállamoknál a menekültválság kezelésére.

Kijelentette:

a kormánypártok "hazugságokat terjesztenek", annyira nincs ötletük, hogy mivel lehet az embereket a menekültek és a magyar baloldal ellen hergelni, hogy már az EP-döntések meghamisításától sem riadnak vissza.

Tordai Bence hangsúlyozta: kényszerbetelepítés nem létezik, ez "a Habony-művek egyik kreálmánya", ezért azt javasolják az embereknek, hogy ne vegyenek részt a "botcsinálta, értelmetlen népszavazáson", hanem a referendum napján, október 2-án inkább menjenek el a PM által szervezett demonstrációra.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@Bringás: és?...attól még elég nyilvánvaló a fidesz hazugsága...vagy a cikk nem erről szól?
vagy az nem ciki, hogy ekkora ordas baromságot beadnak nektek?...ti meg szónélkül benyelitek?...mert ugye ezt írta alá a tagállami vezetőkkel együtt orbán is...
data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-12098-2015-INIT/en/pdf
ott a végén a lista a befogadandókról...
és miért ismételgetitek ti nem liberálisok, hogy brüsszel?...ezt nem brüsszel írta alá hanem a viktor is...itt az aláírókról a Photo directory pdf ben...
és ezek fényében...ismét megkérdem...ti tényleg ekkora birkák vagytok, vagy csak jó pénzért áruljátok el a hazátok?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@bundi: Te akkor fogadd be őket, csak ne költözz a szomszédba!
bundi
@Bringás: bocsi én épp befogadott vagyok angliában...ha nem jött volna le neked...de a szomszédomban nyílt egy befogadóállomás baranyában...igaz most ismerősök laknak a házunkban...kb ennyi...tehát ismerem mindkét oldalát az érmének...de...mégegyszer...éesz népszavazás arról a 250 000-ről is?...
silber13
@Bringás: nara:38-ra: Jujj, már anarchista is van közöttünk?:-))) Ez új elem, látni fejlődik az értelmezésre váró szavaid gyűjteménye.
eszegfu
@bundi: 11:58 Na most kérlek alássan, bezavartad az erdőbe! Teljesen kiesett a "komfort zónájából"! A kettőtök beszélgetése most pont olyan, mint Hacsek és Sajó társalgása!:))
OCC
@Bringás: Egy romkocsmát sem?
Az sem baj!

"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." /G.Orwell/
Bringás
@OCC: Ezért nem tántorodok el a véleményemtől itt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.