Futballistákét felülmúló színészi teljesítmény csillan meg azon a felvételen, amely a Liget projektet védő biztonsági ember elleni kockás inges támadást rögzíti – írja a hvg.hu.

A videón egy kockás inges, hátulról Dolák-Saly Róberte emlékeztető figura közelíti meg az egyik kopaszt, de egy pillanat törtrésze alatt, két métert repülve lepattan a biztonsági őrről.

A felvételen a megtámadott kopasz előbb a nyakában lógó kártyához, majd látványosan a szeméhez kap, ordítani és mutogatni kezd a földre került férfi felé: "megütött a kockás!". Ez után néhány ligetvédő kántálni kezdi, hogy hazudik.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Érdekes... ha engem arcul köpnének (ahogy a biztonsági őr próbálta elhitetni), akkor előbb azt próbáltam volna "letakaritani", nem pedig először az ingzsebemhez nyulok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@egyvandor: Am9ikor alkalom van rá, be kell égetni a primkót, bár lehet, hogy célravezetőbb lenne, ha nem reagálnánk a baromságaira!
Villon
@sgyuri2003: Azért kár lesüllyedned erre a szintre.
Hofipisti
Én már látom előre, ezek lesznek Orbán király személyes testőrei. A főnökük, az az inteligencia-csomó, az lesz Hajdú János utódja. Elvégre túl hosszú ideig nem jó, ha valaki ugyanazt a poziciót tölti be!
desert
@Toby: tényleg ez lehetne a megoldás... az egyik posztnál látványosan hanyagoltátok, erre annyira erőtlenül próbálkozott uszítani, hogy öröm volt nézni a vergődve töketlenkedését. Én elvből nem állok le vele, pedig lenne mondandóm nekem is, nem vagyok hajlandó a szintjére süllyedni.
percsi
Mocskos sunyi állatok, börtönben a helyük, ott jampizzanak, ha mernek!
Bringás
Liberálisék újabb veretes megnyilvánulása a tolerancia jegyében:

"sgyuri2003
@Bringás: Majd ha az anyádat inzultálják kutya pózban , akkor is legyél vidám, te húgyagyú náci köcsög. "

Ez önmagáért beszél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.