Áder János köztársasági elnök részvétet nyilvánított a gyászoló családnak Esterházy Péter halála miatt – közölte az államfő sajtófőnöke az MTI kérdésre.

Altorjai Anita tájékoztatása szerint mint minden ilyen szomorú alkalommal, Áder János ezúttal is személyes levélben fejezte ki őszinte részvétét. Hogy a levél nyilvánosságra kerül vagy sem, az a család döntése – tette hozzá.

Esterházy Péter halálának hírét családja és a Magvető Kiadó jelentette be csütörtök este. A 66 évesen elhunyt író hasnyálmirigyrákban szenvedett, betegségét tavaly hozta nyilvánosságra és könyvet is írt róla. Alig több még egy hónapja még megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet, Hasnyálmirigynapló című kötete a rendezvény budapesti programjainak legnépszerűbb kiadványa volt.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
@Bringás: Hibbant tökfej! Ne ugass bele abba, amihez síkhülye vagy! Hogy is lehetne Esterházy "magyargyűlölő, te címeres BAROM!
Többet tett a magyarság jó híréért, nemzetközi elismeréséért egyedül, mint amit a sunyi gonosztevő orbánc és a szervilis savanyújóskája meg kövér elvtárs és semjén ájtatos manó egész életében összesen valaha is fog.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vosztok
"Őket is gyűlölni kellene mert zsidók voltak?"
Abban hogy ezzel azt állítottad, hogy ÉN (Vosztok) a zsidók gyűlöletére biztattam.

Köszönöm.

Nem zsömle és nem tojás. Mindkettő gyalázat és tragédia. Csak az egyiket kötelező, a másikat szinte tilos gyászolni. Ez sért, és felháborít.
Vosztok
@Horizont: Elmeroggyant egybe. Nem szabad hinni piros hullámvonalnak.

Megint hülye vagy. Nem én szabtam meg.
Vosztok
Ne rám legyél mérges mert ilyen tanulatlan vagy! :-)

Nem kell mondanod, Az elejétől kezdve tudom hogy zavart vagy. Meg hülye. Nem ti hülyék vagytok, hanem TE HÜLYE VAGY!
Így jó? :-))))
Csodálkozó
@Vosztok: 12:55
Ne bízd el magad!
Az orbitális marhaságaidra és a nekem címzettekre szoktam reagálni.
Ha téged kéne plagizálnom, sírva bujdosnék világgá, szerencsétlen!
Hari
@műanyag: a hozzászólás alapvetően igaz. Áder sajna nem önálló karakter, hanem báb. De legalább "nyomott egy kötelezőt", Valaki más meg ezt sem, mert neki az író nem ellenfele, akit egyes kultúrákban tisztelni szokás, hanem ellensége volt, akit az ő felfogása szerint megsemmisíteni kell !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.