A nemzetközi és a hazai média is sokat foglalkozott az eddig 84 halottat követelő nizzai támadással. Okkal. A világon számos kormányfő nyilvánított együttérzést az áldozatokért. Mert ezt kívánja az emberség, és ezt kívánja a helyzet is. Függetlenül az áldozatok nemétől, korától, vallásától. Mert ilyen esetben a gyászé az első szerep. A gyászé, és a hivatalos vizsgálatoké. Az általános alanyú megszakértéseknek nincs helye. A demagóg felelőskereséseknek sem. Nem azért, mert egy ilyen támadás nem szolgálhatna tanulságokkal, hanem mert van valami bunkóság abban, ha valaki a konkrét tények ismerete nélkül, jószerével az előítéleteinek, vagy a szerinte, és tőle elvárt túllihegésnek engedve formál meg nyilvános véleményt. S ez akkor is megállhat, ha nyilvánvalóan nem várja el senki a gyászév betartását egy teherautóval elkövetett támadás esetében. Ahogy a tanulságok levonásának is meg lesz az ideje. Ha, mint írtam, megszületik a vizsgálat eredménye. Valamint, ha többet tudunk a...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Szokas szerint jo meglatassal megint irtal egy klassz, ambar nagyon szomoru cikket...
Mire az irasod megjelent, addigra mar beszeltek a merenylo apjaval is, aki elmondta, hogy a fia depresszios volt, es szedte a gyogyszereit is, eljart a kezelesekre is, de a felesegevel valo megromlott viszony miatt bekattant.
24.hu/kulfold/2016/07/15/megszolalt-a-merenylo-apja/

Az ilyen primadonna "szakertoket", meg kosa-fele felresikerult megelhetesi politikusokat ezek a tenyek egyaltalan nem tartanak vissza egy kis migrancsozastol, Brusszel elleni vadaskodastol, meg ugy altalaban a fide$$ fenyezesetol, mert az aldozatokkal valo szimpatia, egyutterzes az olyan messze van ezektol a botcsinalta percemberkektol, mint a Fold a Naptol... Na meg a tenyek zavarjak oket a legkevesbbe...
Aztan csodalkoznak, hogy vajon a magyarokat miert is utaljak vilagszerte?

Koszi a cikket, en mar tegnap mindkettojukon felhaborodtam, gyomorforgatoan pitik...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@eszegfu: én nem...:)Ö
itt nincs nagy víz..
eszegfu
@Csizmás Kond: Sajnálom, de megöregedtem... állati nehezen esett le a tantusz! :))
Csizmás Kond
@eszegfu: berozsdásodott a tantuszcsúszóka...:)
GeoCravker
@Csizmás Kond: Az általad nem szerettek közül bárki, aki leírná, hogy a fű zöld, annak el kezdenéd bizonygatni, hogy vörös.
Nincs jelentősége több, mint a barométernek :-)
Itt már >12 órája esik folyamatosan :-(
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..te sem találtál...
érdekes mindenki igyekszik magára venni csak akit említeni véltetek az nem...:)
eszegfu
@Csizmás Kond: És ez már nem lesz jobb!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.