Portik Tamás bűnöző. Jogerős ítélet szól erről, felbujtóként elkövetett emberölés miatt ítélte el őt a bíróság. Az a kérdés, hogy, pusztán ebből a tényből kiindulva, megkérdőjelezhető-e Portik Tamás szavahihetősége. Portik ugyanis azt állítja, hogy egy nejlon szatyorban tízmillió forintnak megfelelő eurót adott át Rogán Antalnak egy belvárosi Fidesz-irodában. Bizonyítani persze nem tudja, az ilyen jellegű ügyleteket ugyanis nem az jellemzi, hogy a NAV által is elfogadott áfás számlát adnak a pénz átvételekor. Igaz, az ellenkezőjét sem lesz könnyű igazolni, jelesül Rogán védekezését, miszerint ő nem ismeri Portikot, soha nem találkozott vele, nem vett át tőle semmilyen pénzt.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez az személyesen még nem állt ki. Helyette az irodája ad ki tájékoztatást. Tóni így nem vagy valódi.
karma1
@szaboria1: A nagy lehetoseg mar elmult, a miniszterium kimagyarazkodasa nevetsegesen gyengecskere sikerult, szoval, azutan nagyon ossze kell magat szednie rogannak, ha bent akar maradni a mezesbodonben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.