A lefegyverzés lincselésbe torkollott. Vigyázat, kemény képsorozat. Helikopterrel, géppuskával tömegbe lövő katonák, katonákat lincselő civilek – hátborzongató dolgok történtek Isztambulban és Ankarában péntek éjjel és szombat hajnalban. Legalább kétszáz ember meghalt és több mint ezren megsérültek a legfrissebb hírek szerint. Gökhan Tan képei ez Európát Ázsiával összekötő Boszporusz-hídon készültek ma reggel, és azt mutatják, ahogy Erdogan hívei nekiesnek a magukat feladó katonáknak. A lefegyverzés lincselésbe torkollott.

Forrás: kepek.444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Korulbelul valami ilyet epitget a Don is errefele, csak meg nem tart ott, hogy elnok legyen, mint erdogan cimbije, es meg a Varat sem foglalta el... Abban a pillanatban, hogy ez sikerul a csungohasu torpemafiozonak, maris nagyra no az eselye annak, hogy halalaig dinasztikusan uralkodhat az orszagban...
Semmi esetre sem jok a kilatasok...
Szegeny katonak, nagyon sajnalom oket,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Miféle civilek ezek? És milyen katonák? Nem értem, tényleg nem. Súlyos beteg a világ!

Hol vannak a vezérek, akik mindezt generálták, irányították mindkét oldalon? A katonaság önmagától nem csinál országos puccsot, csak ha parancsot adnak rá!
Miféle civil az, amelyik kimegy katonát lincselni?
(Csak nem valami cöfcöf?)
wagabund
@Horizont: ne keresd...könyvben sokkal jobb...ha szabad ezt a szörnyűséget jobbnak nevezni...

...most akkor feszülten várjuk Orbán állásfoglalását, hogy szeressük-e a törököket, vagy nem szeressük?..

na, itt egy smile

:-)...illetve ez nem jó, inkább ez: :-(
wagabund
@Horizont: mindenféle jót kívánok!

..elég egy kis rádijó(itt az országban)...informál..és altat...mikor mit..
eszegfu
@Horizont: 7:09 Jó pihenést, kikapcsolódást! Az idő miatt ne aggódj! Már az is javulás, hogy nem esik...sétálni, nézelődni pedig hüvősebb időben jó!:))
eszegfu
@Horizont: Itt, Budapest "alján" (20 km-re van a településünk) tegnapra virradóra ált el a 24 órás esőzés, tehát most ért Hozzátok! Elvonul hidd el! Tegnap időnként csak csepergett, de most már a felhők csak ugy "száguldanak", de nem esik. Ettől függetlenül jó lesz az a kis "dagonyázás"...meglátod ugy "megsziv" a viz, olyan fáradt leszel, mintha traktort huztál volna egész nap -- legalábbis nálam ilyen hatása van.
JAJMÁR
@Horizont: A jövő héten nyár lesz. Jó pihenést :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.