Gellért-hegyet illető legfrissebb hírek egyik, hogy Orbánia kegyurának végrehajtó tanácsa kinézte magának. Vagy valakik a nevükben, vagy valakik maguknak, akik jól fekszenek a kegyúri Prokrusztész-ágyban. Vagy valakik, akik úgy érzik: ideje a sok nyalás és szopás jól megérdemelt jutalmát beseperni. Abból a szempontból szinte teljesen mindegy, hogy a Városliget, a Kossuth tér, a Széll Kálmán tér (alias Moszkvás) példája mutatja az események várható menetét. Függetlenül attól, hogy, természetesen csak a lakosság érdekében, mintegy saját kérésére fog az bekövetkezni. S attól is függetlenül, hogy statisztikailag a gyepszőnyeg is zöldfelület, és az az egyensúlyi növénytársulás, pihentető fasor, évszázados fészektartó is, amelynek a helyére kerül. Továbbá attól is függetlenül, hogy hivatalosan felújításnak, rehabilitációnak, infrastrukturális fejlesztésnek, vagy csak szimplán kiparcellázva lerablásnak hívják. Valamint a szakmaiságtól is teljesen függetlenül. Amelyre az említettek...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Orbánhegyi út már van!!! Most lesz majd Orbán hegy is!!! Igaz? viktor szopki!!! geci!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
" ideje a sok nyalás és szopás jól megérdemelt jutalmát beseperni."
...szerintem meg ideje az állandó nyivákolást abbahagyni...már röhejes az egész .
GeoCravker
@Csizmás Kond: Igazán komolyak az érveid a korruptokrácia ellen...
GeoCravker
De nem vitatom, hogy a haszonélvezőinek minden ellenzés röhejes.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ez inkább agybaj...nálatok. Kitalált fantozmológiára építeni korrupcióselméletet bár klinikai est a normális helyeken.
Nil
Kiparcellázák és jó pénzért eladják - szép a kilátás
GeoCravker
@Nil: Sőt a Tebánt is. A nosztalgia jegyében :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.