a kirakatba tehető Orbán körül kialakult, illetve kialakulóban levő rendszer is sokkal inkább hasonlít a Reich rendszerére. Ahol szintén egy nem túl stabil személyiséggel rendelkező, de a tömegeket fanatizálni képes figurát toltak az utolsó pillanatig az előtérbe. Akinek ugyanúgy szüksége volt a közvetlen környezetből érkező, „okos vagy Adolfka” jellegű simogatásokra, mint ahogy Orbán vágyik a környezetéből érkező tapsokra. Akár statisztáktól is. Ugyanakkor tudható, hogy a valós operatív vezetés, az államgépezet működtetése, az ehhez kapcsolódó hatalomgyakorlás nem Hitler, hanem sokkal inkább Heß kezében volt. Ahogy a minisztériumi államtitkárok hada sokkal inkább Lázárhoz látszik becsatornázva lenni. Fenntartva természetesen a tévedés lehetőségét. Abban is, hogy a belszolgálati vezető szerepe centralizáltan egy „erős emberé”. Alkalmasint a személy- és vagyonvédelem feletti ellenőrzéssel együtt, melyhez rendőrségi rábólintás szükséges 2011. évi XXIV. törvény alapján. Miközben a...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Dehogy a mi Erdoganunk orbánc!
Erdogan legalább valamit konyít a gazdasághoz.
A csúti dölyfös sunyi pszichopatás meg a zsebhoki-labdarugdosás-szotyola háromszögében jártas.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
@Bringás: Éljen dr. Orbán Viktor!
Közmunkából, Bangladesben!
Bringás
@Csodálkozó: Megtaláltál okoskodó?
Ismét nyerünk és ismét miénk lesz a hatalom! Menj a Ligetbe őrjöngeni a majmokkal!
Csodálkozó
@Bringás: Találjon meg téged a gömbvillám, nem vagy te fontos, te bűzlő szarkupac.
El lesz zavarva a csúti hibbant gonosztevő.
Őrjöngeni nem szokásom, kövér et. és orbánc et. őrjöngő típus, utóbbi 2002-ben a bukása után aprófát csinált az irodájából és kékre-zöldre verte Lévai Anikót, öt gyereke anyját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.