Egy hónapja adták át az 5,3 milliárd forintért felújított Széll Kálmán teret. A kiszáradt fákon kívül még egy sor kifogásolható dolgot találhatunk – számolt be az Index.

Hiába van például rengeteg szemeteskuka, ezeket nem sokan használják. Főleg a virágágyások vannak teledobálva szeméttel.

Förtelmes állapotok az új Széll Kálmán téren

Nem jött be a kukák hamutartós teteje sem, a dohányosoknak valószínűleg kényelmetlen ott eldobni a csikket, így inkább a szemetes mellé dobálják a cigarettavégeket.

A nyilvános vécé be van zárva, állítólag nics üzemeltetője. A vécé BKK infoponton azt javasolják, a McDonalds-ot válasszuk e célra.

Nappal nem látszik, de este látványosan kiütközik, hogy a tér talajába épített ledes fénycsíkok nagy része, 30-40%-a ki van égve – sorolja tovább a cikk a negatívumokat, majd hozzáteszi, WiFi sincs a téren, pedig ha valahol, itt nagyon használnák.

Förtelmes állapotok az új Széll Kálmán téren

De legalább ott van a párakapu, ami valószínűleg az egyetlen örömforrása a kánikulában is a téren ácsorgó szendvicsembernek.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Ja, és a frissen ültetett fák sorba kiszáradtak. Maradt a forró beton mindenhol. Ez vár minden ligetre térre, ahol sorba vágják ki ész nélkül az árnyat adó fákat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Hol a francba vannak a közteresek ?
Tessék elkapni a szemetelőket és megbüntetni !
wagabund
..."Hiába van például rengeteg szemeteskuka, ezeket nem sokan használják. Főleg a virágágyások vannak teledobálva szeméttel"...
..."Nem jött be a kukák hamutartós teteje sem, a dohányosoknak valószínűleg kényelmetlen ott eldobni a csikket, így inkább a szemetes mellé dobálják a cigarettavégeket."...

teljesen egyértelmű, hogy minden szemetelő gyurcsányista, és ezért az egészért az elmúltnyócév a felelős...
a tér hibátlanul lett átadva, ez meg lett mondva...
Gyurcsány monnyon le!
Rózsika Hatházi
@wagabund: Na, ja! A fák is azért száradtak ki, mert a Gyurcsány szemmel verte. De lehet, hogy a Soros áll mind e mögött. Ja, és a migráncsokat se felejtsük ki a sorból! :))) Mindenki monnyon le!!!
human
Ilyen az újnemzeti mutyi kivitelezés. Hungarikummá kellene nyilvánítani. A stadionok is ugyanígy el lesznek hanyagolva, mert ráadásul ott még forgalom sem lesz, akiknek érdemes lenne fenntartani.
justhpeter
Tarlós minek van ott ? Menjen és takarítson. Nem erre szerződtették a fővárosiak ?
Veleda
Ja, és a frissen ültetett fák sorba kiszáradtak. Maradt a forró beton mindenhol. Ez vár minden ligetre térre, ahol sorba vágják ki ész nélkül az árnyat adó fákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.