Hosszú interjú jelent meg a mediapiac.com-on Schlecht Csabával, a Lánchíd Rádió főszerkesztőjével, aki az úgynevezett G-napon lett a Simicska-sajtóbirodalomhoz tartozó orgánum vezetője. Schlecht a korábbi és a jelenlegi jobboldali médiairányítási modellről is beszámolt. A Kaya Ibrahim-Joszip Tot ügyről – vagyis a Fidesz-közeli cégek kilencvenes évekbeli eltüntetéséről, a Fidesz anyagi hátterének megalapozásáról – viszont nem beszélt. Schlecht Csaba azt állítja, Simicska és Orbán a választások után veszett össze, aminek két oka volt. „Az egyik valóban Viktor második ciklusra tervezett médiapolitikája, aminek Lajos lett volna a végrehajtója. A másik Paks és az orosz közeledés ügye. Lajosban a mai napig igen erős az oroszellenesség.” A jelenlegi miniszterelnök korábbi bizalmi embere azt is elárulta, hogyan gondolkodik most Orbán Viktor a médiáról. – Klasszikus szocialista médiavilágot akar: kizárólag kormánypárti vagy abszolút semleges sajtót, ahol nincs kritika, és amit kizárólag „az...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Orbán Viktor egy gyenge jellemű, vitáktól, ellentmondásoktól mentes beteg szociópata. Ha nem tud nyerni, akkor átírja a szabályokat, ha szabályokat nem lehet átírni, akkor azt nyirja ki, aki a szabályokat. Ez nem férfi, hanem egy pénzes kis görcs aki nem tudja felvállalni, ütköztetni, érvelni a véleményét képviselni. Nemzeti mázban lopja szét az országát, barátait, bizalmasait és minden Magyart! Ez egy szarházi féreg! De egy nap meztelen lesz a király!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Desischado: A Lajos azért nem borít mert akkor az ő fejére is bőven hullana a kaki, nem különb ő se a cimborájától, itt csak a népnek van esélye átszabni a jelenlegi arculatot, de ehhez meg nincs igazi vezetőegyéniség, ez a legnagyobb baj...
Desischado
@papa.49: @ziziplanet: Meg az a legnagyobb baj, hogy a nép egy része, közömbös, a másik része birka, és kevesen vagyunk, akik tisztán látunk!
Törölt felhasználó
@Desischado: Nem közönbös, fél, vagy passzív gyerek még de ha egyszer nem lesz hatalmuk és visszatekintünk a tekintünk a történelembe tiszta lesz a kép. Jelenleg a választók harmada fideszes. Aki passzív, azok sem fideszesek. Az ország háromnegyede már most egy tetves bandának gondolja, de mit látunk: Megszólalsz nyiltan ellenük, akkor azt tedd úgy, hogy véged van. Szóval nem lesz mindig hatalmuk és utána előjönnek a kisemberek a helyi korrupcios, megfélemlítős sztorikkal, elfojtott dühökkel.
Szerintem annyira tultolték, hogy kodolva van a nagy bukás, ha elvesztik egyszer a hatalmat, mert már csak a karhatalmi eroszak miatt nem ül sitten a fél fidesz!
Desischado
@ziziplanet: Sok mindenben igazad van, és én is remélem, hogy bukni fognak, mert ez nem mehet tovább így a végtelenségig. Csak attól félek, hogy nekünk addigra késő lesz, ők meg tele zsebbel elmenekülnek!
karma1
@ziziplanet: Nem lehetett volna pontosabban osszefoglalni, mint ahogy Te tetted...Csak az a baj, hogy mar nagyon keves olyan ember el otthon, aki ennek a kotonszokevenynek a borzalmait megtartana az emlekezeteben...Mindenkit elzavart kulfoldre, kulonben mar regen meg lett volna dontve a hatalnma...
Törölt felhasználó
@karma1: @Desischado: Ha nem egy Putyini vezetés felé viszik el az országot és úgy sikerűl ezeket a szarháziakat leváltani, hogy visszatérhet a demokrácia, fékek-ellensúlyok rendszere, akkor szerintem Ebből nem lehet menekülni. Az meg, hogy a mi életünkben soknak námít 4-8-10-20év igen, de az ország életében csak rövid fejezetek. Én tudom, hogy addig tart a fidesz lifi míg hatalmon vannak. Orbán meg fog őrülni, ha megbukik és nem ő lesz a megváltó, hanem diktátorozzák. Ami már most így van, a teljes lakosság 3/4e annak tartja, csak ezeket fórumokat elnyomják, ahol ezt ki lehet nyilvánítani. Mindegy ki jön utánuk, már most kódolva van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.