Egy utas döbbenetes párbeszédet rögzített a 99-es buszon. Az ellenőr először „csak” agresszíven követeli egy nő jegyét, majd fölé tornyosul, és szexuális tartalmú célzást tesz neki.

Az egyik utast ezt már nem nézte jó szemmel, és megregulázta az ellenőrt. Például azzal, hogy:

... beleverek a fejedbe.

A jegy nélkül utazó nőt megsajnálták a többiek, összeadták a pénzt, majd vettek egy vonaljegyet a döbbent ellenőrtől – számolt be a Blikk.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Bringás: Az ilyen egyszerű történeteknél látszik igazán, mennyire nem érted amit hallasz.
Nem azért védték a nőt mert nem volt jegye, hanem azért, mert az ellenőr úgy beszélt vele ahogy beszélt. Az már csak hab a tortán, hogy egy lapon emlegetsz egy bliccelő szerencsétlent, egy gyilkossal. Tudom, örülhet, hogy nem kapta meg a magáét, nem erőszakolta meg az ellenőr a nemzet ellenségét...
Már megint a 300,-os bliccelőn rugózol, miközben a milliárdos lopásokat naponta megtapsolod. Ez kiveri a biztosítékot, a milliárdokat meg sem érted.
BRAVÓ, szép napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: látod, te beszélsz ellenségekről...mindenki más ellenfelekről...Ugye nem mindegy???
egyvandor
Tekla "Nem értem a hozásszólókat"
Ha értenéd, rájönnél, hogy ez a cikk arról szól hogy a magyarok jelentős része nem képes a civilizált konfliktus kezelésre. Ezért meg, -tenném hozzá- Gorbánt és bandáját igen csak nagy felelősség terheli.
Hari
@Bringás: meg amit mondasz... csak nem az emutnyocevre hivatkozol, ami ma már elmuthatev !!!, főleg, időközben rendbetették az országot...tehát ha akarom az pénzügyőrség okafogyottá vált, mert
Hari
Sajnos ide vezet, ha egy "hír" bulvár módon kerül a köztudatba. Mert lehet, hogy a hölgy szánt szándékkal bliccelt, holott ki tudta volna fizetni a jegy árát, kvázi sportból potyázott (sajna ismerek ilyent). De meglehet, hogy nem volt háromszáz valahány forintja, ilyen sem ritka...Persze ekkor sem dicséretes tett, de ha emberközeli hangon beszélnek, es az ellenőrnek van egy kis empátia érzéke, akkor ez is kiderülhet, és megtalálható a normális megoldás. Egy sajnálatos tény mindenképp beigazolódott: mifelénk, ha valakinek beosztásából adódóan mással szemben "többlet jogosultsága"van, és intelligencia szintje kétes, abban a pillanatban hatóságosdit jatszik,fölényes es lekezelő..Nemrég egy hivatalban volt szerencsém ezt tapasztalni.Valamit nem jól csináltam, erre számomra érthetetlen szakzsargonban, arrogánsan elhadarta mit kellett volna tennem, amire a formanyomtatványon egy betű utalás sem volt. A nyomtatvány hátolda tök üres volt. Miután kértem, hogy számomra érthetően beszéljen ," kilátásba helyezte", hogy akkor határozatban fogja elutasítani a beadványom. Ma sem tudom, hogy ez mit vonna maga után ? Fejvesztést, kerékbe törést, felnégyelést ??? Hát ilyen mifelénk az ügyfélbarát hivatal.
Tódor
@Bringás: Vedd már észre (és nem csak ebben a témában): Te vagy a darab szar a terített asztalon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.