Intenzív nyomás alatt tartják a migránsok a magyar-szerb határt – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Bakondi György elmondta: bár a "klasszikus balkáni útvonal" lezárult a migrációban, az embercsempészek újakat kerestek, így a magyar-szerb határra két irányból is érkeznek illegális bevándorlók: egyrészt Törökország és Bulgária, másrészt Macedónia felől.

A magyar hatóságok a határsértők intenzív mozgását tapasztalták, idén már majdnem 18 ezren kísérelték meg illegálisan átlépni a magyar-szerb határt – hangsúlyozta.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Akindzsi- Bakondi: Nagy nyomás alatt tarthatja az agyadat az úr, ha ennyi marhaságot hordasz össze...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@wyatt: ha saját gondolatait kellene mondania, akkor azt mondhatná, hogy "képtelen vagyok rá, mindig mindenkor az aktuális kormány seggét nyaltam, azt szajkóztam, amit elvártak tőlem".
papa.49
@silber13: Legfőképpen pedig a szervezőket likvidálni azonnal, mert ugye kell csónak, kell víz ,kell kaja, és a legfontosabb kell jó sok pénz az útra kelőknek, hiszen mindenért fizetniük kell, tehát van aki koordinálja a dolgokat azokat kell stílusosan egy Kalasnyikovval átsegíteni a ,,boldog vadászmezőkre,,!!!
Vosztok
@silber13: Nem jó! Nemzetközi vizeken mindenki úgy hajókázik, ahogy akar. Ott nem borogatatsz fel senkit. Nemzeti vizen pedig már ott van, ahova jutni akart. Ki kell mentened, babusgatnod kell és viheted a kikötőbe mert különben ugyanolyan ejnyebejnye vonatkozik rád, mintha te lökted volna a vízbe.

A határodat védheted tőlük fegyverrel is erőszakos határsértés ellen. Egyébkén mindenki azt akarja már, csak senki sem meri. De hamarosan meg fog történni valahol, mert ez az áradatot másként megállítani nem lehet.
justhpeter
Szerintem van az a gyógyszer ami a Bakondinál fellépő nyomást enyhítheti. Ha mégsem, el kell altatni.
papa.49
@justhpeter: Egy 10 kilós fakalapács megfelel, tudod amivel a szőlőkarókat szoktuk leverni, az Apósomé még meg van de ilyen ,,jeles alkalomra,, szívesen előveszem, és használom is ha kell))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.