A vasárnapi időközi önkormányzati és polgármester-választást azért kellett kiírni a Békés megyei Biharugrán, mert a képviselő-testület májusban föloszlatta magát.

A Fidesz-KDNP jelöltje, az eddigi polgármester csak második lett a négy jelölt közül, míg a Jobbik támogatását élvező független jelölt utolsó. A vasárnapi időközi önkormányzati és polgármester-választást azért kellett kiírni a Békés megyei Biharugrán, mert a képviselő-testület májusban föloszlatta magát.

A Fidesz-KDNP jelöltje, az eddigi polgármester csak második lett a négy jelölt közül, míg a Jobbik támogatását élvező független jelölt utolsó. A képviselő-testületbe négy tagot választottak, a jelöltek egyikét a Fidesz és a KDNP közösen indította, míg tizennyolcan függetlenek.

A polgármester-választás érdekessége, hogy a 2014-es soros időközi választáson indult mindhárom akkori polgármesterjelölt – a Fidesz és a KDNP jelöltje, Vígh Ilona, az akkor nála egy szavazattal kevesebbet, 296 szavazatot kapott, független Makra Tibor és a jobbikos Nagy László – most is versenybe szállt. A 2014-es versenyzőkön kívül most még egy jelölt indult most, a független Tóth Jenő.

De ez még nem minden.

További részletek a Budapest Beacon-on >>>

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@vadnarancs: Alapkovetelmeny a korai idotol egeszen 2002-ig. Idezni kell Ot, mint a klasszikusokat, mert minden mondasa megallt...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
@Szeparepa2: Ott van az, kattints a linkre... :)
Mangu
@karma1: Több hülyeségre nem telik belsőském? Választ, ha lehet.
karma1
@Mangu: Majd hulye leszek pont neked barmilyen szemelyes adatomatg kiadni. Jol vagy? Miert, te ki a turo vagy? Mert a trollkodasod mar megvan, ezert kapod a lovet, es a tobbi?
Mangu
@karma1: Látszik, hogy egy szellemi szegénylegény vagy, szabad vagy, szárnyalsz mint a madár, mióta bezárták a Lipótot. Ócsárolásod közepette, te kis ócska, primitív provokátor elfeledted az eredeti kérdést. Én vagyok, aki vagyok, nem tartozik rád, de ha tudsz olvasni a hozzászólásaim szövegértése nem nulla alá nálad, akkor sejtheted, hogy nem a te fajtád és az, akinek hiszel. Rád meg legyen kíváncsi a halottkém.
desert
@karma1: "...minden szava Arany... na jó van közte 1-2 Petőfi is" :D Géza bácsi örök!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.