Friss: Nem sokkal hétfőn háromnegyed 11 után megnyitották a Keleti pályaudvart azt követően, hogy a tűzszerészek nem találtak bombát az állomás területén elhagyott csomagban.

Rendőrségi vizsgálat miatt ideiglenesen szünetel a budapesti Keleti pályaudvar utas- és vonatforgalma; a pályaudvart lezárták – tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese hétfő délelőtt az MTI-t. Az intézkedést egy magára hagyott csomag miatt rendelték el.

Kavalecz Imre közölte: hétfő délelőtt fél tízkor a rendőrség lezárta a Keleti pályaudvar csarnokát, majd tíz órakor a pályaudvar teljes területét.

A Keleti pályaudvar ezért ideiglenesen – bizonytalan ideig – nem indít és nem fogad vonatokat.

A fővárosba érkező utasoknak azt javasolják, hogy az elővárosi állomásokon, megállóhelyeken szálljanak le a vonatról és a városi közösségi közlekedési járművekkel folytassák útjukat – közölte a referens.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) arról tájékoztatott, hétfőn 9 óra körül a Keleti pályaudvaron szolgálatot ellátó rendőrjárőrt egy vasútőr arról értesítette, hogy elhagyott csomag van a Keleti pályaudvar nagycsarnokában.

A rendőrség intézkedett a csomag tűzszerészeti átvizsgálásáról; ennek befejezéséig zárták le a pályaudvart – közölte a BRFK.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A mai tömegheccelős időben úgy kell egy ilyen hisztériakeltés, mint egy falat kenyér!
A 80-as években a CDG-n ott voltam, mikor egy elhagyott csomag miatt intézkedtek a csendőrök! Ja az nap 3 nagyobb bomba-robbantás volt Paris-ban!
wagabund
namost ha nem kamu az egész, és nem egy megrendezett műsor, akkor tessék mondani, a csomag tulajdonosa milyen büntit kap?

...mert baromi nagy kőccség ám ennek a csomagnak a megismerése...áll a fél város...utasok ezrei qurvaanyáznak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.