A Fidesz szerint még mindig van létjogosultsága visszafelé mutogatni, és "meg kell vizsgálni a 2010 előtti kormányzati kommunikációs kiadások jogszerűségét", valamint azt, hogy kik voltak a szerződések fő haszonélvezői.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy a Magyar Idők azt írta, mintegy 84 milliárd forintot költöttek a Gyurcsány-Bajnai kormányok 2006 és 2010 között állami hirdetésekre és kampányokra, ebből az összegből sok, a lap által baloldalinak mondott sajtótermék is részesült.

A Fidesz közleményében hangsúlyozta:  felháborító, hogy a kommunikációs költések a gazdasági válság idején voltak a legmagasabbak,

amikor egyhavi nyugdíjat és egyhavi bért vettek el az emberektől, emelték az energiaárakat és csökkentették a családtámogatásokat,

csak reklámozásra egyetlen év alatt 22 milliárd forintot költöttek.

"A cinizmus csúcsa" a Fidesz szerint az, hogy súlyos százmilliókat költöttek a bevezetni kívánt vizitdíj népszerűsítésére és milliárdokért hirdették az uniós fejlesztéseket is, miközben a Gyurcsány-Bajnai kormányok 2010-ig alig több mint egytizedét hívták le az uniós forrásoknak.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az anyátok retkes 3.14 csája!!!Kínotokban már nem tudjátok hogy mit hazudjatok!!!De a sok fütyisz birka ezt is beszopja!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
@Kovács Gizella: 700.000 akar lenni ugye?:-)))
Kovács Gizella
@babp1982: Igen, köszönöm a javítást :)
simmering73
Hát még mikor az első regnálásotok alatt elvettetek minden nyugdíjastól 19 ezer ft-ot és a szocialista kormány adta vissza. Az is piszkos munka volt. Nem ugatni kell gyökerek, hanem visszaadni a 13.havi nyugdíjat és bért. A szocialisták a rászorulóknak kb 10-13 ezer ft havi hozzájárulást adott a rezsihez, amit ti elvettetek és adtatok havi kb 3 ezer rezsicsökkentést. A rászorulóktól elvettétek a nyugdíjas bérletet, így közel 7ezer ft-tal több a kiadásuk ha utazni akarnak. Elvettétek a közgyógy igazolványt, a rászorulónak a 20ezer ft-ba kerülő havi gyógyszere helyett adtatok neki 6ezer ft-ot, mondván ennyi is elég gyógyszerre.
Nem volt még egy ilyen mocsadék kormánya ennek az országnak, akik ennyi aljasságot és gazemberséget megcsináltak ezzel a néppel.
Lackó50
@Kovács Gizella: EZ csak az alap. Majd he készen lesz, akkor jut eszükbe, hogy kell egy alagút is az országházhoz a Duna alatt, hogy biztonságosan átsétálhassanak a munkahelyükről.
Azt is irogatják már, hogy brutális fizetésemelések jönnek, mert el vagyunk maradva a többiektől, ezért rövid időn belül 15-20% os fizetésemelések lesznek. A nyugdíjasoknak meg 0,9% !!! emelés lesz, mert ennyi jár az infláció után. Így kell a nyugdíjakat leértékelni. Ez a gyors, fene nagy béremelés pedig az inflációt hozza maga után. Ha az nőni fog, akkor a nyugdíjakat is utána emeli???
Csodálkozó
A mostani meg a szemérmetlen, gátlástalan, pofátlan kapzsi lopás csúcsa.
Egy bomlott, megviktorlott, hibbant elme rendszere.
nevemnick
@Lackó50: Addigra már munkanélküliek lesznek, ezért nem kell alagút a Duna alatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.