Az Együtt felszólította a kormányt, hogy számolja fel a letelepedési kötvények üzletét és más úton szerezzen új állampolgárokat.

Szigetvári Viktor, az ellenzéki párt elnöke kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a letelepedési kötvényeket igénylő külföldiek csak ideiglenes kölcsönt adnak a magyar államnak, amit később kamatostul visszakapnak, ehelyett azonban sokkal becsületesebb lenne, ha az ország képzett külföldi munkavállalóknak biztosítana lehetőséget.

A letelepedési kötvény egy korrupt üzlet – fogalmazott a politikus, aki rossz megoldásnak nevezte a letelepedési kötvény július 1-jétől érvényes könnyítését is, amely lehetővé teszi az állandó letelepedési engedély azonnali megszerzését.

Szigetvári Viktor jelezte, írásbeli parlamenti kérdéssel, valamint adatigényléssel fordulnak a kormányhoz és a bevándorlási hivatalhoz, hogy megismerhetővé váljanak a letelepedési kötvényt vásárlók adatai.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Mivel nem nálunk akarnak letelepedni, hanem rajtunk keresztül akarnak bejutni az Unióba, ugyanazt csináljuk mint az embercsempészek. Fejpénzért elintézzük, hogy bejussanak az Unióba.
A hírszerzés és a terrorszervezetek vezetőinek van elég pénze, hogy ne kelljen hetekig gyalogolniuk mire eljutnak a fejlett európai országokba.
karma1
@coni: Ezt hiaba mondanad az egybites agyu futyiszeseknek, az eletben nem vallanak be, hogy mirol szol a tortenet: 2013 febrarjatol adogatjak el ezeket a kotvenyeket, bar ok csak 250 ezer eurorol tesznek emlitest, mig van olyan allam, ahol 500 ezer euronak kell lennie a beugronak. Ezek a kotvenyek mar erosen a 4. evukben vannak, tehat szorit az ido a visszafizetesre + hozamra...
Kinek van otlete arra, hogy mibol lesznek ezek visszafizetve? rogan es meg par korrupt idiota bulijara egyaltalan vallalt az allam kezesseget?
nevemnick
@karma1: megmondta a vezír, hogy minden elbaltázott kormányzati lépésért a nép fog fizetni. Tehát újabb rejtett és nem rejtett adók bevezetése várható, pl. az élelmiszerek és egyéb jövedéki adók emelésével. (sertéshús ára újra elérte az egy évvel ezelőtti árszínvonalat, hiába csökkentették a félsertés ÁFA-ját 5%-ra, üzemanyagok árának variálásával)
Szép új Magyarország...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.