Vizoviczki levélben emlékeztette Kubatovot a kampányban nyújtott segítségére, mikor a szabadon engedését kérte – írja a 444.hu.

A cikk szerint, a Központi Nyomozó Főügyészség egy 2013-as házkutatás során talált Vizovoczki anyósának élettársánál egy „Gábornak” címzett levelet, amiben az éppen most házi őrizetbe kerülő vállalkozó

a kampányban nyújtott támogatásért és fideszes politikusokat nem érintő bűnügyi információkért cserébe azt kéri, hogy K.G. segítsen abban, hogy Vizoviczki László szabadlábon védekezhessen.

A levélen V.L. vagyis Vizoviczki László aláírás látható.

Az N1TV oldala a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos feljegyzésére hivatkozva azt írja, a levelet „a Fidesz országgyűlési képviselőjének és azóta a párt alelnökének választott Kubatov Gábornak írta a diszkópápa”.

A levelet az ügyészség valamiért nem tette be a bíróságra benyújtott bizonyítékok közé. Létezéséről csak a házkutatási jegyzőkönyv és ez a feljegyzés árulkodik. Emlékeztetnek, hogy Vizoviczki Lászlót nem sokkal a levél lefoglalása után, 2013. május 30-án kiengedték a börtönből, házi őrizetbe került.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Na fideszes birkák, hozzá lehet bégetni a cikkhez!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Dolnek a csontvazak - szukul a kor a don korul. Rovidesen orban is horogra kerul.
namihami
Tulajdonképpen igaza van. Az ilyesmit mégse telefonon intézze az emberfia. Hiszen az olyan rideg, személytelen. Mennyivel szebb, mondhatni, bensőségesebb egy szépen megfogalmazott levél, persze valami szép, merített, esetleg még vízjeles papíron megírva.
Hiszen szépérzék és esztétika is van a világon, nem?
Apatszerek
Közbe is járt mi ebben a szokatlan? A bíróság meg alárendeltje Kubatovnak az igazság szolgáltatás olyan hiteltelen mint a országos időjárás jelentés vagy igaz amit közöl vagy csak megközelíti a valós időjárást azt is csak az ország egy részére mert a többit képtelen meghatározni:, pl alföld időjárását!
gyuszka
Libsi elvtársak és proli barátaik tessék mondani Kubatov a kérést teljesítette??? Elintézte???
nem tibi
Kérdés ! Kubatov majd kihez fog fordulni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.