A Jobbik szombaton felszólította az ügyészséget, hogy hozza nyilvánosságra azt a tízoldalas levelet, amelyet a költségvetési csalással, vesztegetéssel és más bűncselekményekkel vádolt Vizoviczki László írt a Fidesz alelnökének, Kubatov Gábornak.

Staudt Gábor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese szombaton, Budapesten sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, amennyiben a hatóság nem tesz eleget felszólításuknak, akkor az azt jelenti, hogy a Fidesz a "nemzeti együttbűnözés rendszerét" építette ki, és nem valósult meg semmi az "ígért polgári Magyarországból".

A Jobbik képviselője a korábbi sajtótájékoztatóján elhangzottakat megismételve elmondta, továbbra is kérdéseket vet fel az a levél, amelyet Vizoviczki László házában foglalt le az ügyészség. Kiemelte, az már bebizonyosodott, hogy Vizoviczki László és Kubatov Gábor találkoztak, ugyanakkor azt még mindig nem lehet tudni, hogy Vizoviczki László milyen kampánytámogatásról ír levelében.

A Vizoviczki-levél bemutatását követeli az ügyészségtől a Jobbik

Az ellenzéki politikus megjegyezte, a levélnek biztosan meg kell lennie az ügyészségen, és az – hosszából következtethetően – számos érdekes konkrétumot is tartalmazhat.

Staudt Gábor bejelentette azt is, hogy a Jobbik Polt Péter legfőbb ügyésznek címzett írásbeli kérdésben szintén igyekszik megtudni a levél tartalmát.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Most igazuk van. Egyre jobban jönnek elő, hogy a maffia is beleszólt a fidesz vezetésbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Van egy fogadásom arra, hogy ez a levél is ""meg fog semmisülni"" valamilyen külső behatás által (beázás, erdőtűz, villámcsapás, cunami--a nem kivánt rész törlendő) a rendőrség irattárában.
Persze ez csak egy feltételezés, hiszen ilyesmi ott nem fordulhat elő. De ha mégis, legfeljebb külső ok miatt ejtik az ügyet.
karma1
Nem ertem a "10 oldalt"... Nem csak azt irta egy cetlire, hogy "Kuggye' negyedmilliardot!" ?
Yoda69
@karma1: Gondolom felsorolta az erintettek nevet. En a 10 oldalt is keveslem, mert annyian vannak.
Viszont a levelet sosem fogjuk latni, az ziher.
dr. prédikátor
Majd be fogják mutatni! Még dolgoznak rajta!!!A hablatyárpi majd megfogalmazza!!!
Yoda69
@dr. prédikátor: Az nem jo mert vizocki tudja mit irt.
Ket eset lehetseges:
1. Vizockit varatlanaul eluti egy nyugdijas mercis a bortonben, igy johet a modositott level, ami csupa MSZP-s neveket fog felhozni.
2. A levelet 100 evre titkositja a fideSS mondvan veszelyes az orszagra nezve.

Szerintem az utobbi lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.