A Magyar Nemzet írta meg, hogy egy kiskaput kihasználva ma már büntetett előéletűek is vehetnek letelepedési kötvényt. A Rogán Antalhoz és Habony Árpádhoz köthető ügyvédi iroda eddig is több milliárd forintot keresett a gazdasági bevándorlók betelepítésén, most már azonban akár erőszakos bűnözők elé is vörös szőnyeget teríthetnek, hogy még több pénzt tudjanak keresni -írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

A DK szerint azonnal le kell állítani a letelepedési kötvények árusítását és ki kell vizsgálni, hogy hány bűnözőt engedett be Magyarországra a Rogán-Habony érdekkör. A DK szerint a bűnöző-import a magyarok érdekeinek elárulása, amely veszélyt jelent Magyarországra.

A DK azt követeli, hogy Orbán Viktor indítson vizsgálatot! Vizsgálják ki, hogy hány erőszakos bűnöző, gyilkos vagy terrorgyanús személy utazhatott be valódi ellenőrzés nélkül a letelepedési kötvényekkel. A DK szerint a miniszterelnöknek nem Brüsszelnek, hanem a saját tanácsadójának kellene üzennie, ha terroristák beutazásától tart. – zárul az ellenzéki párt közleménye.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Csizmás Kond: Kaya Ibrahim es Josip Tot is nevek voltak. Es? A fideSS rajtuk keresztul eltuntette a Postabank vagyonat, anno.
Nem halottal meg hamis utlevelrol? roganek nem vizsgaljak az illeto szemelyazonossagat. Nem nyomoznak utana az indito orszagban. Egyszeruen elteszik a penzt es kiadjak neki a magyar utlevelet.
De hogy megertsd itt egy pelda:
1. Az ISIS ad egy hamis utlevelet Mohamednek, aki fanatikus iszlamista, plusz ad neki nehany szaz millio forintot hogy kifizzesse a magyar bevandorlasi kotvenyt.
2. Mohamed megerkezik Budapestre, kifizeti a kovenyt, roganek beveszik tole a hamis utlevelt, es kiadjak neki a magyar unios utlevelet, amivel szabadon utazgathat az Unio teruleten.
3. Mohamed Parizsba repul, munkat vallal es varja az utasitast.

Szerinted ez elkepzelhetetlen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Csizmás Kond: Igy igaz! Ezért "tartalak" Téged, hogy figyelmeztess?!:)
Csizmás Kond
@eszegfu: ...és mikor változtatunk pozíciót ?
eugen4402
@eszegfu: Bizony, a két terület jobban összefügg, mint az átlag-polgár gondolná...
Arról, hogy más országokban ez hogyan működik, nekem is csak halvány sejtéseim vannak, de talán érthető nyelven fogalmazzák a jogszabályokat, és nem változtatják félévenként...Ja, és szigorúan ellenőrzik a betartásukat, és még szigorúbban büntetik az "ellene vétkezőket". Pártszimpátiától függetlenül..!
Csizmás Kond
@Mirabilis: ..telepedj a géped mellé, guglizd ki a letelepedési kormányizát és olvasd el ott. ne a pletykákkal rohamozz...
Csizmás Kond
@Mirabilis: Te számoltad meg vagy a komaaszony ?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...én nem is állítok ilyesmit...:)...szerintem hülyeség kacsára gerjedni...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.