Megint bebizonyosodott: az interneten a jó dolgok szélsebesen terjednek.

Figyeljék: a Kétfarkú Kutya Párt elnevezett egy teret ma délután Bud Spencerről. A III. kerületi, kaszásdűlői parknak amúgy sem volt neve, a viccpárt kapott az alkalmon, közösségi piknikezést szerveztek oda, és most már van. Ha egyelőre csak viccből is – mert az ökormányzat még nem fejezte ki tetszését, nem úgy, mint az a sokezer internetező, akik percek alatt agyonlájkolták a zseniális ötletet.

Parkot neveztek el Bud Spencerről Budapesten, világszerte szétlájkolják

Na, de ez még semmi. A hír rögtön eljutott a nemrég elhunyt színész Facebook-oldalának kezelőihez is, akik magyarul köszöntötték az akciót, így alig egy órával a keresztelő után már szerte a világon Bud Spencer budapesti parkjának örülnek a rajongók.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Remek ötlet, gratulálok a kitalálójának. Azt ugye mindenki tudja, hogy Magyarország nagy rajongója a Bud Spencer filmeknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
agnes200
@vadnarancs: Konkrétan nincsen vele semmi bajom. De például felsorolnád, hány magyar színészről van utca/tér elnevezve? Vagy akkor már inkább lett volna Prince tér. Az ő munkásságát például sokkalta többre tartom, mint Bud Spencerét. Bár nekem az lenne a normális, ha a magyar köztereket magyar híres emberekről neveznénk inkább el.
vadnarancs
@agnes200: Hány magyar színészt ismer a világ? Hány generáció nevelkedett és nevelkedik híres magyar színészek filmjein? Elmondom neked, hogy rengeteg magyar színészről és színésznőről neveztek el tereket! Semmi kivetni valót nem látok abban, ha külföldiről is neveznek el teret, főleg olyan kaliberű színészről, mint Bud Spencer!
nevemnick
@agnes200: tegnap 23:12 - Peter Falk, Blikk újsággal? Függetlenül, hogy magyar származású volt, de szerintem nem volt olyan közkedvelt a világon mint Bud Spencer. Ha választani lehet a két színész filmjei közt, én még mindig Bud filmjeit helyezném előtérbe (nemcsak a Piedone filmeket)
bene
@nevemnick: Profi hozzászólást írtál :)
Mindkettőről neveznék el tereket/utcákat. Majd a többi ország felé kicsit reklámoznám :) Ez jót tenne az ország külső megítélésének :)
Illetve a rokonaikat meghívnám kicsit ide :) Kell a pozitív reklám az országnak :)
Veleda
@bene: A kívánságod máris teljesült. Bud Spencer unokája magyar lányt vett feleségül.:)) Biztos gyakran jönnek majd megnézni a nagypapi utca névtábláját.@nevemnick: Peter Falk rokona volt a Falk Miksa építésznek. Nevéhez több budapesti gyönyörű ház megtervezése fűződik.
bene
@Veleda: Ez remek, köszönöm az infót :)
Ha kormányon lennék ezt az ország reklámozására is felhasználnám :) Ilyen öltetekkel további pl. idegenforgalmi bevételeket hoznék az országunknak :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.