A kormány bejelentett fejlesztési ígéretei közül a legfontosabbakat sunyi csendben visszavonta – tudósított a Nol.hu Kész Zoltán független veszprémi képviselő sajtótájékoztatójáról.

Nem épül meg a viadukt a belső körgyűrű Séd fölötti tervezett szakaszán, nem lesz átkötő szakasz a 8-as út és a 82-es út között, és az uszodát sem építik meg, amit az átkötő szakaszon keresztül lehetett volna megközelíteni

- sorolja a képviselő. A nagy csinnadrattával bejelentett fejlesztések három hónapot sem éltek meg.

Kész utalt rá, hogy a Magyar Közlöny július 29-ei számában olvasható, hogy a kabinet visszavonta a korábbi kormányrendelet 2. a) és b) pontját, melyek s Veszprémnek tett ígéreteket tartalmazzák. Mivel a kormányrendeletet maga Orbán Viktor írta alá, így ő alázta meg a veszprémieket.

Kész Zoltán feltette a kérdést:

mi történhetett a három hónap alatt?

Miért akar a kormánypárt egy egész város büntetni azér, mert "piti politikustársai nem elég ügyesek a lopásban?" 

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Kovács Gizella: Hogy itt milyen konnyen felejtenek a hozzaszolok! Tudom, Te uj vagy - Istenb hozott a dilihazban - de itt mi mar eleg regen tudjuk, hogy ahol helyi valasztasra keszulnek, ott megjelenik maga orban (vagy a szelleme, csicskaja) es szepen megfenyegeti a varost, hogyha nem fideszes lesz a megvalasztott kepviselo, akkor a telepules megnezheti magat, De ha igen, akkor lesz am tejjel-mezzel folyo Kanaan, csak varjak ki...

Na, Veszpremben most jott el ez a pillanat... Hazug ember-szanta kutya effektus...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@aremy: Azzal állok szóba akivel akarok! Nem kötelező minden sértegető idiótával leállnom huzakodni! Egyszerűen nincs mit mondanom egy anyázónak, vagy egy provokálva sértegetőnek!
Bringás
@aremy: Ha normálisan szólnak hozzám, normálisan válaszolok!
Tódor
@Bringás: Tévedsz! Nem te állsz szóba, hanem más nem áll ved szóba. Amit itt írnak neked, ez életed eddigi csúcspontja. Asshole.
Barosska
@Bringás: Nem tudsz te semmit, csak ballibezni. Azt sem te találtad ki, hanem úgy hallottad valakitől :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.