2016, Magyarország: nem tudnak melegétkezést biztosítani az esztergomi kórházban. Az intézet erről körlevélben tájékoztatta a betegeket – írja a HírTV.

A levél szerint a kórház szerződést bontott azzal a céggel, amely az élelmezésért volt felelős. Az egyik beteg rokona a híradónak arra panaszkodott, hogy a napi három étkezés gyakorlatilag három szendvicset jelent, a speciális étrendet igénylők étkeztetését pedig csak a hozzátartozók segítségével tudják megoldani.

A konyha üzemeltetője, egy cég – gondolom, amelynek ez ki volt adva vállalkozásba vagy koncesszióba – nem kapta meg a számláinak az ellenértékét, és kivonult, befejezte, leszerelte a konyhát, ezért kapnak hideg élelmet. Több osztályról kaptam olyan információt, hogy ez a hideg élelem három csomag szendvics, tehát reggel, délben, este ugyanaz

– nyilatkozta egy beteg hozzátartozója.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Bringás: ÓÓÓÓÓÓ ! hogy miért nem ragadsz már rá a "minyiszter" elnököd végbelére!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@silber13: Ugyanígy voltam ezzel én is.
Ugye, ahogy olvasom Leslie L. Lawrence könyveit, úgy jelenik meg előttem a kép, hogy ott kin a Himalája tövében sorakoznak az imamalmok, s amelyik bonc éppen arra jár, tekerint rajtuk néhányat "Oh mani, padme hum"! felkiáltással. Oszt le van rendezve a penitencia.
varrólány
@Eriksson: 14:15 Ez 5 *-os! :-)) Ezért kell hasznos tevékenység , meg hobbi és voilá mindenki jól jár. Igen, borítékolhatóak a "szakszavak" meg a "szakértők!"
Desischado
@Tódor: Könnyes szemmel nevettem a komidon. Mindegy ha "platina lemezes", meg "terminátor" vagy, a lényeg: Hogy rendbejöttél! És valóban döntő bizonyíték arra hogy nem vagy fideszes, hogy van gerinced! Egy fideszesnél az hiánycikk. Vigyázz magadra és egészséget kívánok!
Tódor
@Desischado: Köszönöm. Viszont kívánom.
TASzSz
@Bringás: MEGELŐZÉS! Ennek nem szabad megtörténnie! Tudod mekkora botrány lenne ha ugyanez börtönben történt volna meg?! Vagy befogadó állomáson?! Brüsszel a nyakunkra lépne a fogvatartottak illetve menekültek jogai érdekében!!!
kukac50
Ennek az az oka,hogy a Fidesz jobban teljesít! Lopásban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.