Békésen felvonuló krisnásoknak szóltak be többen is a Nyugati pályaudvarnál. Volt, aki „mohamedán csürhének” nevezte őket, más valaki pedig „mocskos migráns bandát” emlegetett – írja a Nyugat.hu.

A beszámoló szerint néhány tucatnyi Krisna-tudatú hívő hagyományos viseletben, zenélve, vidáman vonult fel múlt csütörtök délután a Nyugati pályaudvarnál, Budapesten.

A legtöbb járókelő vidáman, mosolyogva fogadta a menetet. Volt, aki viszont

"mohamedán csürhének"

nevezte a békés felvonulókat. A bejegyzés írója ezután villamosra szállt, és még ott is hallott cifra megjegyzéseket egyes utasoktól:

ezekben a "mocskos migráns bandától" kezdve az agyonlövetéssel való fenyegetőzésig minden benne volt.

Az is benne van a posztban, hogy a békés felvonulók magyarok voltak, akik magyaroktól kaptak mocskolódó megjegyzéseket.

A Krisna-tudatú hívőket itthon leginkább élelmiszeradomány-osztásaikról ismerhetik azok az átlagemberek, akik keveset tudnak a krisnások kulturális történelméről, szokásairól, programjairól.

A budapesti felvonulásukkal kapcsolatban weboldalukon azt írták: a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége Budapesten minden nyár közepén megtartja a Szekérfeszivált. Ez az indiai Puri városából származik, és évtizedek óta nemcsak Indiában, hanem Európában és más kontinenseken is megrendezik, a szekér országról országra vándorol, szimbolikusan az összetartozást kifejezve.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Koszonhetjuk orbannak es az ot koveto taho csurhenek. Ennyire bunkova valt a magyar ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Rózsika Hatházi: Nem kell nekünk társalognunk! Mondtam már mivel küzdj meg!
solidedge
Nem gondoltam, hogy a kormány propagandája ennyire fog hatni rám. Egyre jobban orrolok a múlt századokban betelepült sváb migránsokra. A szomszéd falu sváb, sokkal tisztább, rendezettebb és dolgosabbak az emberek. Annyira nem bírom ezt bennük, hogy már aludni se tudok.
Rózsika Hatházi
@Bringás: Leküzdöttem, Canestennel. Te, hogy állsz a kankóddal? Penicilin kúrád sikeres volt?A tiédre esetleg más javallt? Az agyrágóbogaraid DDT-s kezelése sikerrel járt? :))))))))
Tódor
@Bringás: Az utálatra gerjesztést te, és a fajtársaid példázzák a legjobban.
Tudod, dádá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.