A Fővárosi Nagycirkusz szervezési részlege megemelt létszámmal fogadja a jegyigényeket a Vízi cirkusz – Atlantisz gyermekei című előadásra, amelyet a kitűnő tanulók ajándékjeggyel tekinthetnek meg – közölte az intézmény szerdán az MTI-vel.

"A napi több ezer beérkező telefonhívást háromszorosára duzzasztott telefonkezelői háttérrel próbálják kiszolgálni" a kiemelt nemzeti intézmény munkatársai – olvasható a közleményben, amelyet arra reagálva juttattak el az MTI-hez, hogy egyes sajtóhírek szerint nagyon nehéz helyet foglalniuk az jutalomjeggyel rendelkezőknek az előadásra.

Az összegzés felidézi, hogy nagycirkusz történetében eddig még soha sem tapasztalt érdeklődés övezi a Vízi cirkusz – Atlantisz gyermekei című előadást, a március 12-i bemutató óta folyamatosan teltházzal fut a program.

A Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) idén az ország valamennyi általános iskolás korú, kitűnő tanulmányi eredményt elérő diákját cirkuszjeggyel jutalmazta. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ a jutalomjegyeket a tankerületeken keresztül juttatta el az érintettekhez. A kedvezmény négy utazó cirkuszban is igénybe vehető azon gyermekek számára, akik a nagy távolság miatt nem tudják vagy nem akarják igénybe venni a jutalomjegyet a Fővárosi Nagycirkuszban.

A Klik és a MÁV egyeztetésének eredményeként a diákok 90 százalékos, kísérőik 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményben részesülnek, amennyiben a jutalom cirkuszjeggyel utaznak. A kedvezményt nemcsak a Fővárosi Nagycirkuszba, hanem az akcióba bevont négy utazó cirkuszba látogatók is megkapják, Szombathely, Siófok, Balatonalmádi, Debrecen, Pápa, Révfülöp, Szekszárd és Bonyhád településeken.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Központi Bizottság: Hogy ott komoly dolgokról lenne szó??:-)))Az ország sorsa érdekli őket a legkevésbé. A saját zseb megtömése az elsődleges.
Központi Bizottság
@silber13: Ennek eldöntése az ügyészség és bíróság dolga. Eljárások száma?
silber13
@Központi Bizottság: Nagyon jól tudod, amíg Polték ülnek az ügyészségen, mindent elkövetnek a nyomozás és bírósági eljárás megbuktatására, elvégre védik a " huncutkodókat."
Központi Bizottság
@silber13: Már írtam valahol. Az összes félreértés tisztázható volna, ha a román DNA mintájára létrehoznának egy független ügyészséget.
silber13
@Központi Bizottság: Miért pont román?? Vagy bvalami kötődésed létezik Romániához?
Központi Bizottság
@silber13: Ott legalább működik! És igen van kötődésem, tudod arról jöttek be a magyarok a Kárpát-medencébe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.