Nincs elég altatóorvos, ezért 24, nem sürgős műtétet kellett elhalasztani a Heim Pál Gyermekkórházban – írja a 24.hu.

A beavatkozások egy részét a Madarász utcai kórházba csoportosítják át, ahol így a napi 5-6 helyett 15-16 beavatkozást végeznek.

Az egészségügyi államtitkárság a Magyar Hírlapnak azt mondta, a kórházban nincs szükség várólista bevezetésére, és minden sürgős esetet ellátnak.

A szülőkkel praktikusan a nyári szünetre egyeztetett, nem sürgős műtétek azok, amelyeket átütemeztek

– fogalmaztak.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Csticsürhe: Az egészségügyben minden rendben van.
Az anyátok valaga van rendben. Miért nem meritek megmutatni a népnek azokat az elzárt részeket, ahová ti, és az elvtársaitok kerülnek??? Rohadjatok meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@justhpeter: Amiatt ne aggódj! Ha kell felcsapok botcsinálta hóhérnak! Nehogy már ezen múljon az akasztásuk!
Amíg egy nyamvadt vizsgálatra hónapokat kell várni, akkor mit hazudnak, hogy n van az egészségügy? A jó beteg édesa..jukat, abszolút nincs rendben semmi sem, dögrováson van az egészségügy is, mint minden más ebben a nyomorult országban! Nekik persze rendben van, merők VIP kórházba meg magánklinikákra mennek! Hogy rohadnának meg elevenen!
Mobil123
Mondja már.meg valaki hogy egy gyereknél mi nem sürgős? A gyerek a legfontosabb a világon és nála minden azonnal!! Ennyit a fasz kormány család politikájáról.
eugen4402
@Desischado: Minden rendben van, de hogy teljes legyen az idegösszeomlás, erre a hírre valamelyik kormányilletékes azt a választ "alkotta": - persze, hiszen a szocialista kormányok 600 milliárddal csökkentették az eü.-re szánt költségvetési keretet... Érted..? Azért maradtak el műtétek. MOST..!!!
Borda
Sajnos nem csak abban a kórházban vannak gondok és nem csak altatóorvos hiány van.
Desischado
@Mobil123: És nálad a pont, a gyerek a minden a NUMBER ONE!!!
@eugen4402: Ezeknek ennyi telik. Már lassan hetedik éve ők vannak hatalmon, de még mindig az elmúlt "nyócév" a műsor náluk. Szerinted beismernék, hogy ők romboltak le mindent? Előbb randizok én a Pápával, mint sem hogy ez előforduljon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok