A külügyminisztérium is pályázott az 1956-os emlékév programjainak szervezésére, a tárca egymilliárd forintot kapott Schmidt Mária bizottságától – írja a Népszabadság.

A kormány összesen 13,5 milliárdot szán az emlékév megrendezésére, Szijjártó minisztériuma jelentős részt vitt el a keretből. A lap szerette volna megismerni, hogy mire költik a pénzt.

A minisztérium a Népszabadság megkeresésére csak az Emlékbizottság honlapján is elérhető pályázati kiírás linkjét küldte el, majd a megismételt kérdésre azt válaszolták, hogy ha annyira kíváncsiak az újságírók, akkor adjanak be közérdekű adatigénylést, amire 15 napon belül válaszolnak.

Pofátlan "választ" adtak Szijjártóék az egymilliárd forintot firtató kérdésre

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
B@ccátok meg az emlékév -programjaitokat. .Már lehúztátok a klotyón az összes nemzeti ünnepet..Esetleg még húsvét-karácsonyt tudjátok [email protected] jó napot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Csicskamajom! Ti a nép szolgái vagytok és nem az urai. Ezt kellene észben tartanotok!
Clavigo
B@ccátok meg az emlékév -programjaitokat. .Már lehúztátok a klotyón az összes nemzeti ünnepet..Esetleg még húsvét-karácsonyt tudjátok [email protected] jó napot.
Bringás
Pofátlan kérdezősködésre egy korrekt, törvény szerinti válasz! Aki itt a pofátlan volt, az a sokat sejtető firkász, aki már sejti, hogy itt bűncselekmény van! Remélem méltó választ kap!
Tódor
Mikor végre börtönbe kerül , nagyon fogják szeretni ezt a kislányt...
Ludmilla
@Bringás: ha ugyanezt a szocik tették volna,akkor is így böfögsz?
Bringás
@Ludmilla: A törvény így szól. Lehet 15 np alatt írásban válaszolni! Ez Gyurcsányt is megillette!
Egyébként szép libsi beszólás volt! Ezért sem szavazunk rátok!
dr. prédikátor
@Bringás: By Hofi!!!kuka bringás:" gondolj apádra ha rákerülsz a lapátra"
Clavigo
@Ludmilla: Dehogy...Ebben az esetben a mi Bringásunk keresztül-kasul cc@rta volna már a Kossuth teret,,a 2006-os " nemzeti tradiciók " szerint..
F_Viktor
@Bringás: Írod:
"Pofátlan kérdezősködésre egy korrekt, törvény szerinti válasz! "

Te, aki orbán análs- és orális társa, pofátlanság maga a válasz és az a törvény, ahogy KÖZÉRDEKŰ adatot eltitkol a külügyminisztérium, illetve törvényileg megnehezíti a hasonló KÖZÉRDEKŰ adatok kiszolgálását!
Egy demokratikus államban, egy demokratikus kormány esetében ez nem fordulhat elő, ellenben ez jellemzi a diktátorokat!
Bringás
@F_Viktor: Megint félrebeszélsz! Lehet adatot igényelni, de ha kérsz egy jogosítványt, annak is van ügyintézési ideje! Megkapják majd csahosék is 15 nap múlva írásban. Attól, hogy nagybetűvel írod és sárral dobálózol, még nincs igazad!
vonotok
@Bringás: Nem emlékszem, hogy könyörögtünk volna szavazatodért.
F_Viktor
@Bringás: Írod:
"Megint félrebeszélsz!"

Tudom, hogy az akólótokba csak a fityeszes szócső van bekötve, ezért megsúgom, hogy:
Pl.
67 milliót kér a Magyar Posta az MSZP-s politikustól

Kiadja ugyan a Magyar Posta Zrt. az MSZP kérésére egy sor szerződését és hivatalos dokumentumát, ám a közérdekű adatigénylésnek ára van: 67 millió forint.
index.hu/belfold/2015/07/19/duborog_az_uj_infotorveny_7_7_milliot_kell_fizetni_a_foldpalyazatok_kozerdeku_adataiert/

Dübörög az új infótörvény: 7,7 milliót kell fizetni a földpályázatok közérdekű adataiért

Pár hete fogadta el a parlament azt az információszabadságot súlyosan korlátozó törvényt, mely többek között megszűntette a közérdekű adatigénylések ingyenességét. Hogy miféle botrányok és visszaélések, valamint kínos titkok derültek eddig ki az adatigényléseknek köszönhetően, azt itt gyűjtöttük össze. Talán nem véletlen, hogy Áder János szépen-csendben egy szombati napon írta alá a törvényt, hiába kérték a civilek, ne tegye.
index.hu/belfold/2015/07/19/duborog_az_uj_infotorveny_7_7_milliot_kell_fizetni_a_foldpalyazatok_kozerdeku_adataiert/

Nos, ki beszél félre?
Ebben is segítek! Te és a ge@i haverjaid!
Perwool
@F_Viktor: Hagyd! Ezek annak is tapsoltak mikor a közérdekű adatigénylés fizetős lett...21. században az informatika korában...kb. 2 fillér feltölteni egy szerverre az olyan adatokat amit egyébként is már 16 soron feldolgoztak..Na de, ezek akkor is tapsolnának, ha az anyjukat akasztanák, csak Orbán legyen a hóhér.
Többek között ezért is nem tartunk ott mint mondjuk Svédország... ilyenek miatt..ott ugyanis KÉRÉS nélkül feltöltik a kormányzati szervek az internetre! itt meg 7 milliót kérnek azért, hogy megtudjuk milyen szempontok alapján b​írálták el a tarfikokkat..vagy, hogyan és miként jutottak emberek száz és ezer hektárrakhoz gyakorlatilag pusziért..
(hogy jön ide ez a prosztata vizites kép, számomra rejtvény)
human
@Bringás: Nem hinném, hogy rád igényt tartana bármilyen nem orbánista párt. Nagyon jó helyen vagy te ott ahol vagy. Azért itt meg vagy tűrve, mert hozzászólásaid jól mintázzák azt a tábort aki Orbánt tűzön-vizen át támogatja bármit is tegyen.
F_Viktor
@Perwool: Ezek az egy akolba terelt birkák fülébe csakis az orbán számára kedves hazugságokkal teli fityeszes kommunikáció jut el.
Egy példa:
Számukra örömteli fityeszes siker, hogy 3x2 sávosra bővítik az M7 és M1-es autópályákat. A 1,5 héttel későbbi, a bővítést visszavonó kormányhatározatot már nem kommunikálta a számukra szentként tisztelt közmédia, Magyar Közlönyt nem olvasnak, a hírt lehozó független és baloldali médiáknak pedig nem hisznek...
Perwool
@F_Viktor: Orbán-Habony-Matolcsy terv müxik..a junta erősebb mint valaha..
Senki nem beszél a Quaestor-ról,MET-röl, Andy Vajnáról, földrablásról, egészségügyről, MAL zrt-ről, zéró elszámoltatásról, ügynöklistáról..stb..
Birkuci béget, migránsozik, tapsol...
Zabálják a kormánypropagandát kritikátlanul, anélkül, hogy csak egy pillanatig is utánagondolnának, hogy milyen szinten vannak kihasználva és hülyítve!
Képesek védeni a tolvajokat, béke menetelni, mert azok azt mondják, hogy "nektek nem azért szar, mert ellopjuk a pénzeteket, hanem mert Brüsszel, Soros, Gyurcsány...elmúltnyolcév...!
Orbán Viktor!
Na ő nem hazudik soha !! Nem, nem!!!
Ő mindig azt mondja amit hallani akarnak a birkái
F_Viktor
@Perwool: Jól összefoglaltad, ezért csak annyit tennék hozzá, hogy még azok is "migráncsoznak" és felejtik el a magyar valóságot, akik nem orbán rajongok, sőt még nem is voltaak eddig rasszista mélymagyarok.
Tódor
@Bringás: Faszkalap! Itt egy csahos van, az is te vagy. És ha már pofáról beszélsz - a dádá napon olyat kapsz a mocskos ganajtúró pofádra, hogy a takony menetet vág a nyakadra.
Perwool
@F_Viktor: Nagyon szomorú, hogy ide jutott az ország, az empátia, szolidaritás, segítőkészség, kompromisszum, belátás, hála nem létező fogalmakká váltak itthon:((((
Orbán ráérzett, hogy a magyarnak kell bűnbak, mindegy ki az - Brüsszel-zsidók-cigányok-melegek-soros-migránsok-Trianon - csak legyen valaki, akire az elcseszett életük miatt haragudhatnak. Sikerült neki sajnos!
Pedig Hofi is megmondta: kepkezelo.com/images/k9ttlp2z7k1e0tkt3vfe.jpg
F_Viktor
@Perwool: Igen, s ők tartják magukat igaz magyarnak, aki másképpen gondolkodik, pedig hazájukat elárulóknak.
Pedig nem véletlen, hogy a két elvesztett világháborúban a magyarok (akkor is) a világ népeivel mentek szembe, csatlósként az antiszemita, elnyomó, diktátor oldalát választottuk.

Ez a Hofi pedig tudott valamit...!!
koszpeko
@F_Viktor: @Perwool: @Tódor:
A küllő agy aberrált.
Arra élvez ha alázzák őt.
Szerintem csak ezért jár ide.

Én már mást nem tudok elképzelni róla,orvosi eset.
A sok normális ember a zárt osztályokon szenved,ez itt rontja a levegőt.
Perwool
@F_Viktor: Igen. Orbán kitalál valamit, az ellenzék vagy tapsol, vagy hazaáruló!
Szerintük jogos, hogy betiltjuk a másképp gondolkodást, az ellenzéki sajtót, sőt az ellenzéket is, azt nem értem, hogy mi keres Európában. Szeretettel várja őket Észak-Korea.
F_Viktor
@Perwool: Felőlem nem kell megállniuk Észak-Koreában, mehetnek vissza a Szíriuszra (a mélymagyarok bibliája, az arvisura szerint a magyarok származnak, s telepítették be a Föld nevű bolygót) a barmok...
Ludmilla
@Bringás: ha tiszta lenne a kezük,és nem lopnának el mindent,ami a kezük ügyébe kerül,akkor azonnal tudnának válaszolni...a többi csak duma
koszpeko
@Ludmilla: Hagyd!
Teljesen felesleges ennek válaszolni.
Próbáltuk már egy páran,de ha sarokba érzi magát egyszerűen kilép a beszélgetésből.
Ne várj ettől a félnótás aberrálttól semmit.
Főleg észt ne.
Perwool
@Ludmilla: Benne van, hogy "köz" állandóan az folyik a szájukból, hogy ők a magyar emberek véleményére kíváncsiak... Akkor miért is kell erre külön kérvényt kérni, és főleg miért kell napokat várni?? Nincs meg a kérelem a kiutalás...meg úgy amblokk minden. Minek alapján állapították utalták a milliókat?Sehol semmi nyoma?
Desischado
Kérem szépen, a fidesz bemutatja, hogyan kell a közpénzt ellopni!
nezelodo
Milyen választ lehet tőlük várni? Csak olyant ami a lényegük, pofátlant... Ezek minden a gátlástalanság szakon diplomáztak, kitűnő eredménnyel. Kósának meg hamarosan megajánlják a meg nem szerzett diplomát, mert megszolgálta, (Kreditjenő visszanyúl, és intézi), ha saját erőből nem is jött össze.
kkalman
Ha én végezném a prosztata vizsgálatot rajta, azonnal kiköpné a helyes választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.