Burger Barna tájfotóiból nyílt tárlat a Belvárosban. A fotós betegsége miatt 23 év után befejezte a kormányfő szerepléseinek dokumentálását. Megkérdezzük: hogyan keveredett Orbán Viktor társaságába? A válasz rövid és prózai: 1993-ban a szép emlékű Kurírnak dolgozott, és amikor a lap munkatársai kiosztották maguk között a választásra készülő pártokat, ő leg­fiatalabbként a legkisebb pártot kapta, tehát a Fideszt. Meg is tartotta, annyira, hogy 2009-től hivatalosan is a párt foglalkoztatottja, közelebbről Orbán személyi fotósa lett. Számára a fényképezés lényege a múló idő, az, hogy az ember megmutatja, hogyan változik, fejlődik valaki. Érdeklődésünkre, hogy Orbán Viktor esetében ez a fejlődés miben nyilvánult meg leginkább, a fotográfus a miniszterelnök humorának evolúcióját jelölte meg. Eleve sem ismert szellemesebb embert nála – vallotta meg –, de érdekes volt felfedezni, hogy az utóbbi időben már gyakorlatilag minden szituációban képes viccelődni.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Kovács Gizella: Gracz is egy vicces hely lehetett...
nevemnick
Ha így halad, akkor még két év, és senki sem ismeri meg.
silber13
Bizonyára viccelődik,mikor sorozatban ígérgeti a 4 sávos autóutakat, bizonyára a putyini Krokogyilból vett sutka a sok uszoda ígérete és a jellemző rókamosollyal kisért szerény anyagi körülményeinek taglalása! De a nagy viccelődés közepette elfelejti az öreg dakoták intelmét:" ha egy erdei ösvényen kiszáradt medveszarra bukkansz, az a medve figyelmeztetése, hogy te leszel a következő kupac."
Északi
Ahogy a fityeszeseknek semmi humor érzékük, úgy orbánnak sem...és ő a vezérük:d

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.