Levélben válaszolt Orbán Viktor a Ferencváros szurkolói által július végén írt petícióra; ebben visszautal a csapat új stadionjának avatásakor elmondott beszédére, és leszögezi: nem szól bele az FTC vezetésével kapcsolatos kérdésekbe. Van olyan, amibe a kormányfő nem szól bele?

A sajtófőnök által hozzáférhetővé tett levélben Orbán Viktor teljesen természetesnek nevezi, hogy a drukkerek szívükön viselik szeretett csapatuk sorsát.

"Ahhoz azonban, hogy a magyar labdarúgás előbbre lépjen, és hasonló sikereket arasson klubszinten is, mint amilyet a nemzeti válogatottunk ért el, elsősorban összefogásra van szükség" – fogalmazott a miniszterelnök.

"Magyarország miniszterelnökeként továbbra is tartom magam ahhoz, amit a Ferencváros új stadionjának avatásán mondtam. A Ferencvárosi Torna Club vezetésével kapcsolatos kérdésekbe pedig, ahogyan korábban, most sem szándékozom beleszólni" – folytatódik a levél, melyet a kormányfő azzal zárt: "Legyen erkölcs, erő, egyetértés!".

Ferencvárosi szurkolók július 30-án fordultak petícióval a miniszterelnökhöz, a "jelenlegi szurkolókat érintő fenntarthatatlan és felesleges szabályozás" ellen tiltakozva és Kubatov Gábor klubelnök távozását követelve.

A kormányfő a 2014 augusztusában tartott stadionavató beszédében úgy fogalmazott, az egész ország számára nagy ennek az eseménynek a napja, mégis elsősorban a fradistáké, akiknek nagysága előtt még azok is megemelik a kalapjukat, akiknek nem "zöld-fehér vér" folyik az ereiben.

A miniszterelnök beszédében többek között nagyrabecsülését fejezte ki a fradistáknak a "Fradi-szívért", amely szavaival élve mindig nemzeti, piros-fehér-zöld színű is volt. Köszönetet mondott a fradistáknak azért, hogy "a magyar nemzet szabadságát és függetlenségét a legnehezebb kommunista időkben is megőrizték és évtizedekig tartották a lelket a magyarokban".

Orbán Viktor szintén köszönetet mondott az építkezésben résztvevőknek és háláját fejezte ki az ország valamennyi polgárának, hogy az új stadiont négy évvel azután sikerült felépíteni, hogy "Magyarország a csőd szélén tántorgott".

"Megmutatták, hogy a magyarok sosem adják fel" – jelentette ki, végül köszönetet mondott a fradistáknak azért is, hogy fenntartották a világ egyik legnagyobb sportklubját.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Bringás:" A Miniszterelnök Úr korrekt, egyenes és nem hazudozik " Na apám! Ez qrva jó!!:_))))))) Sikítottam a röhögéstől!:-))) És mondod mindezt egy többszörös Münchausen- díjasra, a Nemzetközí Háry János Hazudozó Verseny örökös győztesére!:-)))
nezelodo
Mint ahogy azt megszoktuk. A Miniszterelnök hazudozik össze vissza. A se hús se hal válaszlevél sejteti, ha szükség lesz rá, újra utcára szólítja a politikától független, munkában megfáradt drukkereit.
"Legyen erkölcs, erő, egyetértés!". minelnöki intelem pedig Szent István intelmeit juttatja eszembe, és könnyeket csal a szemembe, amit elnyom a harsány röhögés...
Bringás
A Miniszterelnök Úr nem liberális, hogy pofátlanul hazudozzon és nem tűri a sport és az ország elleni uszítást sem!
Korrekt, egyenes, jövőbe mutató, őszinte levelet írt! Tisztelet illeti meg érte!
silber13
@Bringás: Igaz, igaz!A kedvenc csúti szélhámosod egy sosem hazudozó, egyenes jellem! Bruhaha! Valóban tisztelet illeti meg a felmosórongyot, akivel felmosta Fleto a tv stúdiópadlóját! Ez már döfi!:-)))))
petike
@Bringás: A napi hajtás közben jólesett egy jót röhögni.
Kutyuska
@nezelodo: Nem csak hazudozik, hanem a tőle megszokott módon hárítja a felelősséget.
A sok idióta kormánytag sem veszi észre, hogy Orbán a sz@ros ügyektől mindig távol tartja magát, eljátssza a nagy halált, mintha semmiről sem tudna, sőt még a nevüket sem tudja az éppen lebukott seggnyalóinak. Sunyi, gerinctelen tartalékos focistának is kevés alak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.