Másfél hónappal a népszavazás előtt itt az ideje az egyenes beszédnek: ha a baloldali pártok bevándorlókat akarnak betelepíteni, akkor végre vállalják fel véleményüket – hangoztatta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője a kormánypártok véleményét közvetítve keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus értékelése szerint a baloldal továbbra is kerüli az egyenes beszédet a kérdésben. "Igen vagy nem, más válasz nem létezik arra az egyszerű kérdésre, hogy a baloldal támogatja-e a kényszerbetelepítést és azt, hogy Brüsszel a magyar emberek feje fölött migránsokat telepítsen be Magyarországra" – jelentette ki.

Hollik István bírálta, hogy Molnár Gyula, az MSZP elnöke sok mindenről beszélt előző napi nyíregyházi látogatásán, csak éppen a lényegről nem, és több mint három hete nem ad választ a kvótákkal kapcsolatban.

Mint mondta, látható, hogy a kormány által kezdeményezett népszavazás sok akadályon van túl. Példaként hozta, hogy tavaly a baloldal még azt is megpróbálta eltagadni, hogy a bevándorlás egyáltalán komoly probléma Magyarországon, majd a megépülő határzárat kezdték el támadni arra hivatkozva, hogy az nem európai megoldás és hatástalan. Ebben sem lett igazuk – folytatta, szóvá téve, hogy a terrorellenes törvénycsomagot és más bevándorlási szabályok szigorítását sem szavazta meg a baloldal a parlamentben.

Hollik István úgy vélte: a kvótareferendum kezdeményezésekor is az volt a baloldal célja, hogy azt meggátolja. A választási szervekhez, a Kúriához, majd az Alkotmánybírósághoz fordultak annak érdekében, hogy az emberek az ország és Európa sorsát hosszú távon befolyásoló kérdésről ne mondhassák el a véleményüket – sorolta, jelezve: Szanyi Tibor EP-képviselő arról nyilatkozott, hogy az európai bírósághoz fordul.

A KDNP-s képviselő a baloldal Brüsszel bevándorláspárti politikáját pártoló magatartásának bizonyítékaként értékelte, hogy az MSZP képviselői két olyan európai parlamenti jelentést is elfogadtak, amely uniós támogatások megvonása révén finanszírozná a migrációt.

Hollik Istvánt kérdezték a Magyar Nemzeti Bankot érő ellenzéki kritikákról. Fontosnak nevezte, hogy egy olyan jegybank működjön, amely a magyar nemzeti érdeket képviseli, stabilitást biztosít a magyar gazdaság számára és támogatja a kormány gazdaságpolitikáját. Ezek a célok megvalósulnak – jelentette ki, hozzátéve: az MNB működésével kapcsolatban nem kíván állást foglalni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Hellcat: Utca részlet ma Magyarországon, akit az EU tart lélegeztető gépen!
kepkezelo.com/images/ddygea7880n7ws5maxon.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
@Bringás: No azért a gyűlölködés egy kicsit durva:-)) Tudod imádom amikor a saját szarotokat másra kenitek:-))) Buta vagy és az is maradsz kétkerekükém. Azért azt mégis meg kérdezném,hogy mi az ami itt a plakát kampánnyal folyik? Csak nem gyűlölet kampány? Na ezen a gyülölködésen dolgozz még egy kicsit nyalókám.
Bringás
@babp1982: Szerettek gyűlölködni, mi meg nyerni! 2018-ban ismét lehet szemet dörgölni. Mi nyerünk!
babp1982
@Bringás: További jó seggnyalást:-))))))))))))))))))))))))))
amaramaistanna
@Perwool: Magyarországon cca.80 ezer nőt erőszakoltak meg - közel másfél év alatt - , közöttük egy sem volt "migráns", menekült.
Perwool
@amaramaistanna: 2 éve nem volt olyan baleset, merénylet, bármilyen bűncselekmény, amit azonnal ne fogtak volna a menekültekre. Nyilván való, hogy a menekülthullám előtt se baleset, se bűnözés nem volt, se hazánkban se Nyugat-Európában.
kepkezelo.com/images/p6ud3pj44sn5wzawqzik.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.