Az uniós támogatási pénzek megvonását sürgették német európai parlamenti képviselők azoktól a tagországoktól, amelyek értékelésük szerint nem tanúsítanak szolidaritást az EU menekültpolitikájában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Bringás: 11:40
A tojás romlottságának megállapítása mindig annak a dolga akinek köze van hozzá. Arra vagy az eladó, vagy a vásárló jogosult.
Akinek nincs köze hozzá, annak a véleményére senki sem kíváncsi.
A kártya partiban is van egy alapszabály: " kibicnek kuss". Aki pedig nem tartja be a szabályt, azt legfeljebb, két pofon kíséretében, elzavarják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@koszpeko: En viszont emlekszem a zloty akkori arfolyamara: 70 filler volt egy zloty! Ide jartak a piacokra a lengyelek a torolkozovel, lepedovel, olcso kozmetikumokkal, olcso ruhazattal kereskedni. Minden piacon megturtek oket, mert akkor nem volt olyan olcso arszinvonalu es viszonylag jo minosegu aru. Akkor mi azokat a piacokat "lengyel" piacnak hivtuk, ezutan vettek at az uralmat az olcso arukban a kinaiak...
karma1
@bakegya: Inkabb TULNYOMO resze marad feltaratlan, mert a ferfi megfenyegeti az asszonyt, hogy megoli, vagy elveszi tole a gyereket, gyerekeit. Ezek azert eleg nyomos ervek, ha egy 45 kilos asszonyt egy garazda partner tart veluk sakkban...:o((((
koszpeko
@karma1: Ez így volt a 90-es évek legelején.
Nagyon jó cuccok voltak náluk. :)
koszpeko
@Bringás:08.08 "Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után."
Csak ezért likeoltam.
Bringás
@koszpeko: Oké!
Akkor nem szólok vissza, csak jelentem a moderátornak. Hamarosan agyő lesz a parasztoknak!
koszpeko
@Bringás: 08.08 "Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után."
Nekünk bizonyíték kell nem ígéret!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.