Megverte, majd kifosztotta ír állampolgárságú utasát egy taxis szombaton éjszaka. A turista a Sziget fesztiválról szeretett volna a Margitszigetre jutni, amiért a hiéna 25 ezer forintot akart legombolni róla – írja a police.hu.

Az ír férfi az éjszakai órákban hívott taxit a Sziget Fesztiválhoz. A sofőr elvitte a fesztiválozót a Margitszigeten lévő szálláshelyére, de miután nem tudott kártyával fizetni, elindult vele egy pénzkiadó automatához. A sértett a fuvar kifizetésére levett 20.000 forintot és kérte a taxist, hogy vigye vissza szálláshelyére. A taxis közölte, hogy csak akkor viszi vissza, ha 25.000 forintot fizet a fuvarért. A sértett az összeget sokallta és kérte a taxi sofőrjét, vigye a rendőrségre, ahol rendezik a problémát.

A taxis ezt követően a sértettet megütötte és egy ismeretlen, hegyes vidékre vitte, ahol közölte vele, hogy csak akkor jut vissza a városba, ha a 25.000 forintot kifizeti. A sértett ettől megijedve a pénzt átadta a taxisnak, aki ezt követően a sértettet kirángatta a gépjárműből és elhajtott. A sértett hosszas gyaloglást követően bement a rendőrségre és feljelentést tett.

A rendőrök beazonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható budapesti férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága önbíráskodás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást D. József 46 éves budapesti lakossal szemben.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
"Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat!"
Szegény ír nem tudta, hogy nálunk ez a szint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Béla Elvtárs
Jóska!

Ennyire tönkrebasz*tt az ÜBER?!

Vazze...
egyvandor
Sajnos mindenkinek akivel szóba jött a taxizás voltak rossz élményei. Sok a gátlástalan hiéna a taxisok között. Ha lehet kerülöm, nagyon meggondolom mikor szállok be Magyarországon, különösen Pesten taxiba.
egyvandor
@oncogito: Gorbán nertársainak szüksége van az ilyen verőlegényekre, hogy ha kell együtt mozdulhassanak.
qrfly
phúúúúúúúúúúúúúúúúúú...mámmajdbefostam,hogy uberesről van szó :((((

dehálistennek NEM..

... becsületes taxisról van szó!!!
Lepényleső
Mennyivel büszkébbek lehetünk rá,hogy egy nemzeti taxis tette,nem egy uber-es?
Aki Én
Önbíráskodás???
Nem rablás, emberrablás, garázdaság, gazdasági csalás...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.