Cukorrépából kivájt, leginkább szétrohadt emberi fejekre emlékeztető "emberriasztóval" próbálják megakadályozni valakik, hogy Szerbia felől migránsok jöjjenek át a zöldhatáron.

A képek a Magyar Rendőrök és Katonák, vele-TEK vagyunk facebookos csoportban jelentek meg.

"Levágott emberfejekkel" riogatják a migránsokat a magyar határon
Nem tudni, ki tette ki a fejeket, talán egyes határra lejáró önbíráskodó csoportok lehetnek mögötte.

A HVG kérdésére a rendőrség azt mondta, 2015-ben 18, 2016-ban 8 alkalommal indított eljárást ilyen, "közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértés" ügyében.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
gondolom,a menekültek betojnak a félelemtől a cukorrépából készült fejek láttán...Túl sok és rettenetesen unalmas már ez a riogatás...Normális ember helyén kezeli ezeket a dolgokat.Amikor tízezrével menekülnek el innen a magyarok,nem hinném,hogy egyetlen migráns is itt szeretne maradni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Tekla: Sehol soha senkinek nem kivantam, hogy egy iszlamista fanatikussal talalja magat szembe, sem Magyarorszagon, sem Franciaorszagban, Nemetorszagban, sem sehol mashol, aki ennek az ellenkezojet allitja rolam, az hazudik.

Ertsd mar meg vegre, hogy az iszlam Magyarorszagot csak ugrodeszkanak hasznalta, ezert - es az ellenorizetlenul letelepedesi kotvenyt vasarolt egyenek miatt - miden felelosseget ennek a mocskos, penzehes kormanynak kell vallalnia, akik ellenorzes nelkul osztogattak a magyar allampolgarsagot ezeknek, az unios utlevellel egyutt.
Ha mar nagyon akarsz valami miatt aggodni, akkor emiatt a tobb mint 3500 kotvenyes terrorista miatt kezdjel el aggodni.

Kulonben pedig toled is kerem: linkelj be ide nekem ma.o.-i terrorcselekmenyeket, megeroszakolt, kirabolt noket, amivel riogat benneteket az ALLAM. NEM A VALOS TORTENESEK!
Grumpycat
@Tekla: Kalóriaszámláló fasztariszna bringásné! Legalább a nevet tudnád kikopizni. Kérdezd meg a smittpalkót hogy kell.
eugen4402
Ez a nap egyre "jobb" lesz, itt a kamu- levágott fejekkel ijesztgetnek, a Kossuth rádió azzal üdvözöl kora hajnalban, hogy "...Ma lenyakazott János napjára ébredtünk" (Keresztelő Szent Jánosra emlékezve). Könyörgöm, az Iszlám Állam - emberre nem is emlékeztető hóhéraiban - nem ismerünk "honfitársainkra"..?
Tekla
@Grumpycat: honnan szedted a bringát ? :)
Tekla
@karma1: Na fussunk neki még egyszer, nem szeretném , ha bárki egyet is be tudna linkelni. Pont erről beszéltem, hogy elég legyen a mit máshol csinálnak, ne akarjuk megtapasztalni. Érted a szempontom.
Az meg nekem nem vigasz, hogy majd nem délről jönnek, ha el fogy a legelő nyugaton , akkor majd onnan. Tárjuk le egész Európánkat hermetikusan tőlük. Most !! Vagy egyszerűbb , ha mi vágjuk el a torkukat , most , mielőtt visszafelé jövet ők tennék. Belegondoltatok mekkora hordát hívott meg a soros-bérenc? Mindenki eltarthat ,rossz esetben akár 80-120 főt fejenként. Dél Afrikai fehérek sorsára jutunk, mert ragaszkodtok a saját hibából tanuláshoz ?A kaja amit a muzulmánok itt kaptak a XV. században , az azt hiszem a nyakukba volt öntve csülköstől Egerben ? Most se kéne másképp enni adni neki.
A vet állampolgárság más , más pénze nem a mienk.
verőce21
Az a legostobább szöveg, amit erre hallani lehet, hogy "úgysem akarnak ittmaradni a migránsok."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.