A Magyar Liberális Párt (Liberálisok, MLP) azt kérdezi Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy lemond-e a kormánya abban az esetben, ha érvénytelen és eredménytelen lesz az októberi kvótareferendum, vagy az igen szavazatok kerülnek többségbe.

Bősz Anett, az ellenzéki párt ügyvivője szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján elmondta, arra is választ várnak a kabinettől, hogy milyen következményeket vár egy érvényes népszavazástól. Ez a referendum ugyanis csupán véleménynyilvánításról szól, nem lesz közjogi hatása sem az Országgyűlésre, sem az Európai Unióra – fejtette ki, jelezve, ezért gondolják úgy, hogy a kabinet pusztán saját népszerűségét akarja növelni a voksolással.

A Liberálisok ügyvivője úgy fogalmazott, az adófizetők milliárdjaiból finanszírozott "gyűlöletkampány" eredményeként az emberek többsége fél azoktól a valódi menekültektől, akiktől nem kellene.

Bősz Anett hazugságnak nevezte a kormány állítását, hogy Magyarországnak egy városnyi illegális bevándorlót kellene befogadnia, hiszen szerinte az európai közösség pusztán azokkal szemben fejezné ki szolidaritását, akik alávetik magukat a regisztrációnak, továbbá hitelt érdemlően bebizonyosodik róluk, hogy jogosultak a menekültstátuszra és nem veszélyeztetik az európai polgárok biztonságát.

Az MLP továbbra is azért kampányol, hogy a választók vegyenek részt a referendumon és szavazzanak igennel – mondta Bősz Anett, aki szerint ezzel az emberek véget vethetnek a félelemkeltésnek és világosan letehetik a voksukat Európa mellett.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Még hogy orbánc lemond?
Akkor is húsz körömmel, vicsorogva-vonyítva fog kapaszkodni a székébe, amikor két Markos (meg két Nádas) ápoló rásegíti a biztonsági kaftánt*.

*A kényszerzubbony lengyel neve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Les miserables
Bősz Anettet egy menedék szállóra este sötétedés után berakni !Aki ennyire hülye szenvedjen.Ha meg férfira vágyik egy életre elég fröccsöt kapna minden testnyilásába !
Perwool
@eugen4402: Aki lát is az tisztában vele, aki meg csak néz, az meg csak az üres fejéből bámul!
Aki Én
De hát már áprilisban aláírta a nemzeti beteg a kvótáról szóló egyezményt.
Hari
@Csodálkozó: sajnos én realistább vagyok. Jelenleg nincs a magyar horizonton olyan hiteles, hogy azt ne mondjam karizmatikus valaki, aki vezetésével a jelenlegi rezsim leváltható és felelősségre vonható lenne, és ezt ők is nagyon jól tudják, azért is csinálják amit csinálnak, legfeljebb időben eltűnnek, ahol nincs kiadatási egyezmény. Meggyőződésem, hogy a harácsolt vagyonuk jelentős része már " biztos" helyen van, nem forintban az OTP-ben.
vitriol
@Bringás: amíg te rajtunk nevetgélsz, addig nézz utána mi derült ki az mszp aláírás gyüjtéséről földügyben és az abban levő "érvénytelen" aláírásokról, amit kicsit átnézve kiderült, hogy nem annyi az annyi.
oszt nevetgélj, ha téged ez tesz boldoggá!!!
Peller Anikó
Lemond? Ja, majd le mond valami gagyi szöveget a várból az alattvalóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.