A pomázi általános iskola kerítését színesre festették. Néhány lakó összeomlott, azonnal melegfelvonulást vizionáltak, meg is keresték a megfelelő embert, a település jobbikos önkormányzati képviselőjét – írja az Index.

Meglátták az iskolakerítést Pomázon és nekiálltak buzizni

A jobbikos aztán teljes erőből rápörgött a sztorira. A hihetetlen Facebook poszt:

Ma négy pomázi szülő hívott fel a Mátyás iskola kerítésének szivárvány szinei miatt.

Az elsőt még " vidám színekkel a gyerekeknek " nyugtattam.

Aztán megnéztem , és ledöbbentem.

Ilyenek hangzottak el....... nem viszem oda a gyermekem , így szoktatják a a " szivárvány " léthez.....

..... valami szekta csinálta , azonnal lépjetek fel ellene....

A negyedik telefonáló arról beszélt, hogy mikor odament a festőkhöz , hogy a felhàborodásának adjon hangot , egyik pomázi prominens liberális azt mondta neki :

" Leszedette a Szíjártó a nagykövetségről a szivárvány zászlót, majd itt nézheti..... "

Nem tudom, hogy mi az igazság, nem voltam ott.

Természetesen tisztában vagyok azzal , hogy a szivárvány színnek jelentése van.

Annak is az lenne , ha mondjuk árpádsávosra festették volna a kerítést.

Ha az iskolavezetés , vagy a szülői munkaközösség úgy dönt, hogy a jó ízlés szerint egyszínűre festi a szivárványt , szivesen beszállok a festék árába . Festeni is elmegyek.

Tehát a színes óvodakerítéstől beindult a buzizás. Mi lesz így az ország rengeteg pontján levő Szivárvány Óvodákkal? Át fogják őket nevezni?

Képviselő úr rohamára érkezett itt néhány komment:

Tisztelt Képviselő Úr! A szivárvány színei: vörös, narancs, sárga, zöld, cián-, vagy türkizkék, ibolyakék, vagy lila. Ez a szivárvány tehát, nem az a szivárvány!!! Kár, hogy azoknak a bizonyos telefonálóknak nem tűnt fel, hogy pink szín nincs is benne! Ön pedig anélkül, hogy megnézte volna, rögtön politikát látott bele! :( A színes kerítés Pomáz legelhanyagoltabb, legrosszabb állapotban lévő iskolájának csakazértisvidámságát jelenti, semmi mást! Egész egyszerűen arról van szó, hogy úgy gondoljuk, egy színes iskolába vidámabban járnak majd gyerekek, szülők, pedagógusok egyaránt!

És a viszontválasz:

Kedves G. Gné pink ide vagy oda ez akkor is a melegek színe.

De van még!

Megmondom őszintén,levert a víz! A buzi kerítés egy dolog. A "sátán" dolgozik! A másodikként ami jó érzéssel töltött el,hogy az emberek igen is a lábára lépnek,ha egy kifejezetten provokatív céllal gyerekeket céloznak meg "segítség" címén vagy köntösébe csomagolva! Azt hittem ezt Pomáz minden lakosa átlátja! Tévedtem! Sárral dobálják aki felhívja a figyelmetek,hogy titeket épp sárral dobálnak! Mert a lopás is nyilván bűn de az csak egy tárgy s szembeöltőbb is bár ez is csak a kicsinyességét bizonyítja egy embernek,hogy az erkölcsi lopást észre sem veszi! Egy tárgy pótolható! A gyerek ellopott lelke NEM! S hagyjátok?!!! Mindenből következik valami. Ebből egyenesen következik majd a szabadon lógatjuk a kolbászt és vonulgatunk! Az sem fog zavarni senkit?!

Nincs több kérdésünk.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
Azok az emberek: szülők, tanárok, technikai dolgozók a szabadidejükben segítettek. Ezt kellene értékelni - mondjuk úgy hogy "Köszönöm!"
Miért kell ebbe belemagyarázni 4 GYÖKÉR szülőnek a hülyeséget?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
@Szókrakész: A te korlátoltságodért ki a hibás?
Grumpycat
Követelem hogy magyarországon tiltsák be szivárvány nevű természeti jelenséget, mert az egy libsi buzi.
kkalman
Négy nagyon gyökér szülő és még gyökerebb jobbikos képviselő! Tessék má' mondani, a szivárvány az égen, az buzi?
simmering73
Most komolyan. Tényleg ennyire sötét ez az ország?
eugen4402
Ja, és amíg el nem felejtem, tessék betiltani az Oz a csodák csodája c. mesefilmet a gyermeklelkek nagyfokú megrongálása miatt. Úgy emlékszem abban volt a világszerte ismert örökzöld dal, a "Somewhere over the Rainbow"... Évtizedeken át mérgezték az ártatlan gyermekek lelkét. Ha igaz, a Bádogember is buzi volt, a többiek kályha helyett használták télen...:-)
keresztapa
Játék a színekkel nem képvisel buzizás elleni agresszivitást, ez ellen csak az emberi képzelet az aminek fel kellene nőni a színek varázsához, beskatulyázás nélkül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.