Az augusztus 20-ai rendezvények miatt már csütörtöktől forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten.

Szécsi Tibor a BRFK-tól elmondta: hétvégi lezárások és megállási tilalmak Pesten és Budán is több forgalmas útszakaszt, a rakpartokat és több hidat is érintenek.

Mint elmondta: az állami ünnepi rendezvények miatt a fővárosban több helyszínen és több időpontban várhatók forgalomkorlátozások. Csütörtöktől egészen hétfőig ideiglenes lezárások és megállási tilalmak lesznek érvényben a főváros I., II., V., IX., XI. és XIII. kerületében.

Szombaton a Szabadság hídon és Lánchídon egész nap csak gyalogosan lehet majd közlekedni. Az esti tűzijáték idejére az Erzsébet hidat és a Lánchidat is teljesen lezárják, s szükség esetén akár a Szabadság hidat is. Emellett a Magyar Ízek utcája és a koncertek miatt csütörtöktől lezárják a Clark Ádám teret, továbbá a Mesterségek Ünnepe miatt a budai Várban pénteken és szombaton lesznek lezárások.

Szintén megállási tilalom és korlátozások lesznek érvényben a Bazilikánál, valamint az augusztus 20-ai Szent Jobb körmenet útvonalán is. Mindemellett az esti tűzijáték miatt a Dunán is korlátozzák a hajóforgalmat, továbbá a Gellért-hegyet is lezárják, és a budai és pesti rakpartszakaszokon, hidakon és környékükön is korlátozásokra kell készülni. Bővebben itt.

Szécsi Tibor felhívta a figyelmet, hogy a tilosban parkoló gépjárműveket elszállítják. Ezekről a 273-40-59-es telefonszámon lehet majd érdeklődni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a sok redvás hivatalt ideje lenne már Felcsútra telepíteni, oszt rögvest kiderülne, h ki a rossebb kíváncsi egy olyan városra, mint Bp.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.