Földönkívüliek emelték ki az ágyából az éjszaka közepén és vizsgálták meg többször is Georg Spöttlét, a kormány kedvenc biztonságpolitikai szakértőjét. Végül már fegyverrel a kezében ült az ágyban, ha esetleg a szürke idegenek ismét feltűnnének a hálószobában – talált rá 444.hu.

A német származású exrendőr főállásban a pesti Zara Hotel biztonsági főnöke, tanít a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, az elmúlt évben vérbő migráncsozással haknizza végig a fideszes médiát.

Elrabolták az ufók a Fidesz kedvenc migráncsozó "szakértőjét"

A kilencvenes években még más jelenségek foglalkoztatták: az álom és ébrenlét határán tapasztalt földönkívüliekkel történt találkozások vezették rá Spöttlét arra, hogy előbb egyszerű idegenkutató, majd a harmadik típusú underground egyik legelismertebb ufológusa legyen.

Egy ezoterikus-fantasztikus magazinban arról számol be: eleinte csak megmagyarázhatatlan sebeket vett észre magán, majd az idegenek hús-vér valójukban is megmutatták magukat. Körülötte sorfalat állva a kis lények könnyedén kiemelték az ágyából. Kábultan ébredt másnap reggel. Ezek után következtek azok az álmatlan éjszakák, amikor éjszakánként már fegyverrel a kezében ült az ágyban.

Spöttle az 1994-es budapesti UFO-kongresszuson, az UFOCON-on már a német CENAP (rendkívüli égi jelenségeket kutató német szervezet) küldötteként tartott előadást.

Spöttle úgy tartotta: a Stasinak volt egy UFO-részlege, ami több kelet-berlini minisztériummal és az NDK légierejével is együttműködött, és a Humboldt Egyetem pszichológusai is segítettek azok kikérdezésében, akik kapcsolatba kerültek földönkívüliekkel.

A 444.hu megkeresésére a biztonságpolitikai szakértő korabeli élménybeszámolóit nem cáfolta, de már nem tűnt ugyanolyan határozottnak a földönkívüliek létezését illetően, mint annak idején.

Arra a kérdésre, hogy van-e információja arról, hogy a Magyarországot sújtó bevándorlási válság kialakulásában volt-e szerepe esetleg földönkívülieknek, azt válaszolta: olvasmányai alapján nem gondolja, hogy ha léteznek más civilizációk, akik látogathatják a Földet, beleszóltak volna politikai folyamatokba vagy társadalmi változásokba.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
A kormány kedvenc biztonságpolitikai szakértője. Hahaha! Asszem ez eleget mond úgy a kormányról, mint a Herr Szakértőről. Van élet az agyhalál után is. :))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rózsika Hatházi
@Szókrakész: Akkor, jó étvágyat a rántott celluloidhoz. Nehogy megfeküdje a gyomrodat, nem venném a lelkemre. Azért, ha nem haragszol, én maradnék a tanyasi, kapirgáló csirkeaprólék levesnél, cérnametélttel. :))))
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: "Azért, ha nem haragszol, én maradnék a tanyasi, kapirgáló csirkeaprólék levesnél, cérnametélttel. :))))"

Meg kell hagyni, értesz a levesekhez.
Imádom én is.
Rózsika Hatházi
@Szókrakész: Daragaluskával még jobb és imádom benne a csirkelábat. Attól függetlenül, hogy pesti vagyok. Vagyis budai. De úgylátszik a jó kaja elsimítja az ellentéteket is. Jó lenne, ha ez így is maradna, vagy meghonosodna, de ez csak hiú ábránd. SAJNOS!!!
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: Csak a hülye média és a pártok kutyulják meg a dóóóógokat. Uszítanak.
Amúgy a magyar az békés, emberszerető, sőt megkockáztatom, poénos, vicces, humorra éhes nép.
Egy vasárnapi falunapon, vagy egy vidámparki összejövetelnél én senkit nem tudnék utálni a nézete miatt.
Eszembe se jutna ilyeneken filózni, ezen megmázsálni embereket.
Poénkodunk, jókat dumcsizunk, elcsipegetünk egy-két fél marhát, de a politika ilyenkor nulla.
Rózsika Hatházi
@Szókrakész: Mondd, a fél marhák nem dőlnek el az istállóban? :))))
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: Nem, mert sztenderre rakom őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.