Magyarországra hozták szerdán azt a 35 éves román férfit, aki a gyanú szerint júniusban agyonvert egy 46 éves kiskőrösi férfit. A holttestet egy ház udvarán elásták, ott találták meg a rendőrök.

A rendőrségen június 12-én jelentették be, hogy két nappal korábban egy kiskőrösi házban egy román férfi megvert egy 46 éves helyi férfit, aki később meghalt. A rendőrök kimentek a házhoz, és az udvaron megtalálták a férfi elásott holttestét.

Elkapták a románt, aki megölte, majd saját kertjében elásta áldozatát

A két férfi június 10-én valamin összeveszett, és a román ököllel többször fejbe vágta áldozatát, ez okozta nem sokkal később a halálát – állapították meg.

A tettest keresték a rendőrök, de nem találták. Elrendelték az országos körözését is, majd a Kecskeméti Járásbíróság július 1-jén európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, mert felmerült, hogy már nincs is Magyarországon.

A román hatóságok július 29-én kapták el a férfit, majd augusztus 17-én a kiszombori határátkelőhelyen adták át a Bács-Kiskun megyei nyomozóknak. A magyar rendőrök kihallgatták, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – közölték a police.hu-n pénteken.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
Hiába, régi népi bölcsesség: az oláh csak sülve jó.
De akkor is egye meg a fene!
Sziszifusz
Ez az illető is egy migráns aki eljött Magyarországra és megölt egy embert. Rajta kívül sok ilyen él még az országban. Velük is foglalkozhatna a Bakondi.
aremy
@Bringás: mi van már nem szereted a főnöködet? lehet hogy ez a román állampolgár erdéjji???
Equus
@Bringás: azt olvasod... az erdélyi oláh cigány, kettős állampolgárságú mélymagyar, szittya, akinek a pulyája és ő maga is részesedik a magyar egészségügy és oktatás áldásaiból így fejezte ki háláját két posványosi körmenet között.
papa.49
@aremy: Kurva nagy a valószínűsége, hogy igen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.