Megszólalt az RTL Híradónak a korrupciós botrányba került fideszes országgyűlési képviselő.

Mengyi Roland tagadta, hogy kenőpénzt kapott két borsodi vállalkozótól azért, hogy elintézze nekik, hogy megnyerjenek egy 500 millió forintos uniós pályázatot.

A politikus azt állítja, nem is ismeri a döntéshozókat, akiket az ügyészség szerint ő maga akart lefizetni a vállalkozóktól kapott pénzből. 

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Pont, mint amikor a kurva azzal reklámozza magát, hogy még szűz vagyok! .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."Mengyi: Nem fogadtam el kenőpénzt"...

én szemrebbenés nélkül elfogadtam volna, de sosem kínáltak...
solidedge
A szocialista Hagyónál nem tököltek ennyit. Elég volt egy hamis tanúvallomás (5 milliós Nokiás doboz) és vitték is nagy csinnadrattával. Ha Mengyi megússza az csak a hatóságok már jól bevált bűnpártolásával lehetséges.
kisrigó
Rendben van, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, de ezt tisztázni kellene! Vagy dolgozik a "takarító brigád", hogy próbálják menteni a kínos helyzetet? Nem mentve a Hagyó, Molnár Gyula stb. embereket, nem volt ilyen érzékeny a tisztelt ("pártatlan") hatóság, hanem már előre csörgették a bilincset, jött az ébresztő hajnalban, meg a vezetőszár. Most meg "fontolgatják" a mit is!? Nem sietnek a vizsgálat elindításával, mert ők sem hiszik, hogy minden rendben van, mert a pénzt már bizony elköltötték. Tudom, mentelmi jog, meg minden, de ki is állította le a tettenérést? Sajnálom azt a köztisztviselőt, akinek ezt anno kiadták ukázba, hogy ácsi! (természetesen úgy, hogy nyom ne maradjon . Hát ez a helyzet elvtárs- uraim!
human
Azt hiszem Lázár mondta, hogy egy fideszes képviselőnek mindent meg kell tennie, hogy beruházás valósuljon meg a településén.
Ezek szerint akár még a korrupcióba is belekényszerítheti magát, hogy jobban teljesítsen. És persze ez rendben van fideszék szerint.
szép új világ
Persze hogy nem fogadott el kenőpénzt! Hogy is lehet ilyesmit feltételezni egy fideszesről?
Különben is, ahány fideszest ilyesmivel vádoltak meg, Polt Pot bebizonyította, hogy ártatlan.
Most is így lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.