Egyébként, ahogy az ellenzék nevében is adták a kitüntetést, úgy minden magyar állampolgár nevében is. Az, akinek lehetne szava, de hallgatólagosan, illetve hallgatásával támogatja Bayer Zsolt kitüntetését, az tehát igen nehezen mentesíthető attól a jelzőtől, hogy rasszista. S azzal, hogy Balog Zoltán, akár miniszterként, akár református lelkészként alkalmasnak tekinti B. Zsolt a kitüntetésre, az végtelenül komoly lelki szegénységi bizonyítvány. Már csak azért is, mert egy kormány minden állampolgár kormánya. Akárki választotta. Egy miniszter minden állampolgár szolgája. Akárki nevezte ki. Kivéve egy rasszizmus alapján működő diktatúrában. Ahol „természetesen” megengedhető az, hogy egy magát kereszténynek flepniző politikai formáció kormánypárti politikusa bárkit menekültnek, és ezzel szabad politikai prédának nyilvánítson. Olyan, a Gestapo, az SS, az SA, illetve a nyilasok erőit felvonultató időket idézve, amikor bárki szabad prédává válhatott, ha valakinek nem tetszett a...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
A racionalitás az, hogy ha egy bioform kitüntetett lesz akkor ő válik mércévé
Szókrakész
Mindenki adja vissza és zárjuk le a témát.

Már kezd unalmassá válni.
GeoCravker
@Szókrakész: A post és közted öt nap telt el. Lassan terjednek feléd a bitek :-)
Szókrakész
@GeoCravker: Csak mert nem vetődtem rá egyből a "cikkedre", azért vagy ennyire...
GeoCravker
@Szókrakész: Nem, nem.
Mostanra valóban gumicsonttá válik lassan.
Egyébként a rendszer értesítést küld a hozzászólások tényéről. Eszemben sincs árgus szemekkel figyelni minden beküldést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.