A kilépésre szavazók épp a britek előkelő helyezésével büszkélkedtek, amikor jött a magyar politikus csattanós válasza, egy össze-EU-s éremtábla, amibe beleszámolta a nemzetek által nyert érmeket. – írja a HVG

A Leave.eu rakott ki néhány napja egy rövid videót a Rióban aranyat nyerő brit sportolók montázsával, és a végén az éremtáblázattal, ahol Nagy-Britannia jelenleg a második helyen áll.

Pár nap múlva Navracsics Tibor adott jópofa választ: az Európai Bizottság sportügyi biztosa egy alternatív éremtáblázattal reagált, amelyen összeadták az EU-tagállamainak eddig szerzett érmeit. Ez alapján az unió simán előzi még az Egyesült Államokat is és a briteket is.

Navracsics olyat tett, amitől a fideszesekben megfagy a vér

Tehát az uniós biztossá avanzsált fideszes összeadta a nemzeteket és EU-ként szerepeltette őket az olimpiai táblázatban. Ha ezt a pártban megtudják...

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Navracsics Úr! Reméljük, hogy majd idehaza is ezt a szellemiséget fogja képviselni, és nem a pártjáét!
Mert csak így lesz hiteles!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@papa.49: Szörnyű, amit leírtál. Remélem, azóta már jobban vagy, és rendbe jöttél, már amennyire rendbe lehet egy ilyen sérülés után jönni. Ölellek, és mielőbbi gyógyulást kívánok neked! Amit leírtál, tökéletes corpus delictije a fidesz kormány embertelenségének. Ha szegény vagy, akkor dögölj meg! A jó curva édes...jukat!
papa.49
@emerencia: Nézd én 42 év 186 napot dolgoztam igazoltan, ennyit igazolt a Nyugdíj Igazgatóság, mivel az utolsó években volt már bejelentet főállásom is, meg a vállalkozásom is, így duplán fizettem a tb.nem, meg a nyugdíj biztosítónak, a cég ahol főállásban voltam fizette rendesen az összes különféle adót, járulékot, miegyebet, én az ipar után fizettem mindent, még a munkanélküli járadékot is, na a lényeg megállapítottak 68 000 Ft. nyugdíjat...Szaladtam a NY. B. hogy mi ez előleg, azt mondták ennyi jár...Közben volt olyan 10 évem 1976.- 1986. ig amikor havi átlagban 12-14 ezret kerestem, kérdeztem ez nem számít, azt mondták már régen volt ezt szó szerint értsd, ez 2009 áprilisban volt, mert január 27. én töltöttem a 60. évemet...Egész életemben az átlagnál kb. 2-3 X többet kerestem de csak ennyi jutott...Viszont volt a rokonságban olyan aki az utolsó 25 évét ivással töltötte, volt 21 éve, és a kezdő nyugdíja 88 ezer volt ennem 3 éve, tavasszal halt meg szeretett otthonban, teljesen leépülve...Tehát én elbasztam az egészet, inni, csavarogni, lébecolni kellett volna akkor ma nem 88 880 Ft lenne a nyögdíjam...Forr az epén ha rágondolok, vagy a nejem felnevelt 4 gyermeket, mellette dolgozott mikor tudott, lett neki összesen 24 éve, a nyugdíja meg 42 500 Ft lett...Az érdekes hogy az előbb említett rokon férfi volt, és egyidős volt a nejemmel...Mi a tanulság CSAK A GENGSZTEREKNEK, A CSAVARGÓKNAK ÁLL A VILÁG!!!Ha egyszer lehetőségem lesz megyek innen mert elegem van!!!
papa.49
@Desischado: Hát sajna nem úgy javul a lábam ahogy azt én szeretném, pedig mindent megteszek az érdekében, ápolom, vigyázok rá, de nagyon lassan javul...
Mindenesetre köszönöm a jókívánságaidat, és én is hasonlóan minden jót kívánok neked...
Emerenciának leírtam az előbb hogyan lettem nyögdíjas, hát így jártam, talán sikerül egy kis váltás a Lajtán túlra legalábbis remélem...A kádári rendszer nem tudott elüldözni a hazugovics ezt is megteszi...
emerencia
@papa.49: Nem lehet véletlen, hogy sokan mondogatják, a magyarországi a világ legigazságtalanabb nyugdíjrendszere. Rengeteg áldozata van és egyre több lesz, ha ez így megy tovább. Állítólag a nyugdíjak ötven százaléka nem éri el a százezer forintot. Az pedig egy kapitális hazugság, hogy csak azok járnak pórul akik bár tehették volna, nem vállaltak elég munkát. A Lajtán túli munkavállalást viszont jól gondold meg mert ez a jelen rezsim belátható időn belül meg fog bukni. Ne hagyd, hogy a hazugovics elüldözzön a szülőföldünkről, szükségünk van rád!
papa.49
@emerencia: Még várok de ha semmi nem változik megyek, a szaktudásomat ott is értékelik, mert gondolom azért hívnak, csak én már nehezen mozdulok, addig meg míg az orvosom nem mondja hogy mehetek, nem is mehetek...Szép kilátások az idős kora...
Desischado
@papa.49: Az agyam dobtam el, attól amit írtál! 42 év után ennyi?! Hogy rohadnának meg! És a feleséged, a munka mellett dolgozott mint az állat, (bocsi a hasonlatért, bár gondolom, érted, mire célzok), hiszen 4 gyerek mellett nem sokat pihenhetett ő sem. És 42 000 ft?! Hol itt az igazság?! És mi az, hogy a régebbi kereseted nem számít?! Hogy az a jó kaporszakállú... jó istenit a jó anyjuknak! De a nyugdíj járulékot meg a többit bezzeg akkor is leszedték, mi?! Hát komolyan, ilyenkor tudok agyvérzést kapni! A rokonomnak is mindössze 60 000 a nyugdíja, és neki is egy kemény munkával eltöltött élet után. Rohadnának meg!
A lábaddal kapcsolatban meg írjál már rám priviben, hogy pontosan mi is a baj, hátha tudnék valami jó tanáccsal szolgálni, nekem is van már egy kis tapasztalatom. Addig is vigyázz magadra, és javulgass, ahogy lehet!
Ha mégy, szólj nekem is! De Emergenciának igaza van, kellesz ide, mint egy falat kenyér! És szerintem is bukás lesz a vége, csak az a kérdés, hogy mikor! A jókívánságaidat meg nagyon köszönöm! (megölelget)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.