2016-ban is volt augusztus, és az augusztus 20-a is elmúlt. Mint arra más már felhívta a figyelmet, szinte mindenki elmondta a magáét, akinek sikerült azt a pár perces hírnevet elővarázsolnia a világ kommunikációs kalapjából. Idézni azt, hogy ki mit mondott, részben reménytelen, részben értelmetlen lenne. Beleértve azt is, amit Szent István, a magyarokat a katolicizmusba korbáccsal bekergető, és ezzel mégis Európában megőrző mondott az idegenekről. Reménytelen lenne, mert sok újat nem rejtene. Értelmetlen is, mert a mai hatalmat nem érdekli. Sem a kereszténység, sem az európai kultúra, sem az idegenek. Illetve de, az idegenek érdeklik. Mint valami ezoterikus ellenségkép. Olyan emberek összessége, akikkel az átlag honpolgár legfeljebb pénzt hozó turistaként találkozik, de akiket mégis lehet az országot kifosztó tömegként gyűlölni. Az ellentmondások meg senkit sem érdekelnek. Akkor sem, ha valahol talán sokan érzik: ha I. István ilyen modell mentén vezette volna az országot, akkor...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán egy dologban tényleg tehetséges (pesrze a gátlástalanság és a pofátlna hazudozáson kívül) elképesztő módón tud magának aktuálisan kedvezőnek tetsző dolgokat kimazsolászni bármiből. Szraba semn veszi István királyt, a kereszténységet és Európát ettől még abberált pribékjeivel az élen hivatkoznak mindháromra Szt. István napján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.