Durva, megalázó feladatokat végeztettek a leendő elsőévesekkel a Budapesti Corvinus Egyetem budai campusának gólyatáborában, még 2014-ben.

A Vs.hu szerint 

a fiúknak mackósajtot kellett egymás fenekébe dugni és onnan kinyalni, a lányoknak pedig fiúk lába közé szorított pálinkásüveg nyakát kellett bekapni.

A gólyatábort a Szent István Egyetemhez tartozó szarvasi arborétum területén tartották, ahol a környezetgazdálkodási agrármérnök, kertészmérnök és biomérnök gólyáknak többek között a fent leírt feladatokat kellett elvégezniük a csapatépítés jegyében. 

Az egyetem nem folytatott etikai vizsgálatot, mivel indoklásuk szerint a gólyatábori vetélkedőn való részvétel önkéntes volt, nem történt kényszerítés.

A hallgatók és dolgozók leírásaiból kiderült, a csapatok nem tudták előre, hogy a gólyatábor második éjszakáján milyen feladatokat kell majd végrehajtaniuk.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Ápolják, óvják a Gólyatábor hagyományait, az ifjúság nem tehet róla, hogy a hagyományt kötelezőnek érzik! Ilyen az oktatás szellemisége a gólyatábor csak azt adja vissza amit elődjei kitaláltak, létrehoztak!
oncogito
@Hellcat: - a pálinkásüveges feladat sem ok.
Legfeljebb ha nőnemű rokonod teszi!
Aki Én
Ez az élet (nemi)szerves része, ne legyünk ennyire prűdek.
Arról nem beszélve, hogy az élet qrva nagy szopás, nem árt felkészülni rá.
oncogito
@Aki Én: -
Két ember azt tesz amit akar önszántából, de az erőszak, a nyilvános megalázás ne legyen az élet természetes része!!!
simmering73
"...a fiúknak mackósajtot kellett egymás fenekébe dugni és onnan kinyalni". Na gyerekek akkor vagy a dildó neve mackósajt vagy a seggetek túl tág. Mert a mackósajt olyan puha, hogyha nem figyelsz, a dobozából sem tudod kivenni anélkül, hogy össze ne lapulna.
Lepényleső
...mi meg pálinkás üveg nélkül tesszük napról napra,akkor ez nem rászoktatás a való világra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.