Már 7-en adják vissza állami kitüntetésüket Bayer Zsolt kitüntetése miatt! Kaltenbach Jenő, Kenyeres István, Tóth Bálint, Rózsa Péter, Péter Vladimir, Krausz Péter és Polgár András is aki ezzel indokolta a visszaküldést: "Mára azonban nem csak az vált világossá, hogy az Adományozónak egészen más az elképzelése az esélyegyenlőségről és az ennek megteremtése érdekében szükséges teendőkről, de egyenesen az - én értékrendem szerint - rasszista bűnözőket tartja érdemesnek piedesztára állítani. Ez pedig már olyan ellentmondás, amit józanul, tiszta lelkiismerettel nem lehet eltűrni. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
@Szókrakész: semmit.ez nem jár pénzzel,mint az köztudott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
@Szókrakész: semmit.ez nem jár pénzzel,mint az köztudott.
karma1
Akar jar penzjutalom ezzel a cimmel, akar nem, ezek az emberek kialltak az elveik mellett (akik eddig visszaadtak ezt a kituntetest), mert az o eletuk csak egy cimmel lett szegenyebb, a munkassaguk ettol a dijtol fuggetlenul megmarad.

Ha penzzel jarna, akkor ok megtehetik, mert mindegyikuknek megvan a sajat munkajaval megszerzett vagyona - nem kenyerre kellene tehat a dij, ...

Ezert nem lep, ezert nem lephet a kisember, mert neki fillerekbol kell tengetni az eletet, el kell fogadnia barmilyen megalaztatast is, mert ha lazad, a csaladja megelheteset teszi kockara.
Oriasi szegyen ez a XXI. szazadban, orban egyre jobban szembesulhet az ellene megtestesulo merhetetlen utalattal.
Akar mar a szavazast is hagyhatna a fenebe, megtudhatta, amit akart...
Ludmilla
és még ezek után sem gondolkodik el rajta az adományozó?Miféle gátlástalan szörnyetegek ezek?Milyen ember a köztársasági elnök?Nincs közöttük egyetlen tisztességes sem?
eugen4402
Lehet, hogy én egy álomvilágban élek, de egy LOVAG-ot nem olyannak képzelek el, mint B. Zsolt (már nem fiatalkorú)...
vadnarancs
Ezzel a trágyaszóró komcsibájerzsótival van, aki közösséget vállal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.