Nyomozást rendelt el a Budapesti Nyomozó Ügyészség Portik Tamás ellen hamis vád bűntettének gyanúja miatt – írja a 444.hu.

Portik a Rogán Antal kommunikációs miniszter Juhász Péter ellen kezdeményezett személyiségi jogi perének tárgyalásán tanúként beszélt arról, hogy egy alkalommal Pápa Marianne, Habony Árpád nagynénje megbízásából 10 millió forintnak megfelelő eurót adott át Rogán Antalnak.

Az ügyészség ezt az állítást nem találta kellően megalapozottnak, ezért nem indított nyomozást Rogán ellen, most viszont úgy döntött, hogy Portik ellen ezt megteszi. Azt is írták közleményükben, hogy több feljelentés is érkezett hozzájuk ebben az esettel összefüggésben.

"Miután az alapügyben a Központi Nyomozó Főügyészség a feljelentéseket jogerősen elbírálta, a hamis vád bűntette miatt tett feljelentés elbírálásának eljárásjogi akadálya elhárult" – írta közleményében a fővárosi főügyész.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Csodálkoztok? emlékezzetek vissza, Horváth András mikor feltárta a nav visszaéléseket, már ment is a feljelentés ellene! Mondj igazat és betörik a fejed! Remélem, Portik ezzel számolt, és van még valami a tarsolyában!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Csodálkoztok? emlékezzetek vissza, Horváth András mikor feltárta a nav visszaéléseket, már ment is a feljelentés ellene! Mondj igazat és betörik a fejed! Remélem, Portik ezzel számolt, és van még valami a tarsolyában!
qwz
Lest ez még így sem!

Rogán Antal egy bűnöző - és pont..
kukac50
Az igazságszolgáltatásba bele lehet szarni! Fidesz bérencek!
szaboria1
És vajon mit fognak találni ha már elvan ítélve? Szerintem éveken át figyelték a házkutatást is meg ejtették. Ez is csak egy blöff az ügyészség részéről.
roch
Felfogjátok, hogy mit tesztek, ti tanult mélybuta paraszt magyarok?
Szerintem sem!!!
Még ennyi eszetek sincs, basszátok meg!
Azért tanultatok olyan sokat, hogy olyan mélybuták maradjatok, amilyenek mindig is voltatok?
Szánalmas!

Le lesztek ölve, mint a disznók.
Miért úgy?
Mert annyit értek, mint a leülésre váró disznók!

Tudod mire várok?
Hogy bepereljetek
Válaszul olyan pert akasztok a nyakatokba nemzetközi bírságon, hogy még az unokáid is fizetni fognak, ti velődig romlott vérgeci! fideszes patkányok!!!

Gyűlölet kell?
Csak ebből értetek?
Megkapjátok, mint üveggolyót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.