Mindig lehet fokozni a Bayer Zsolt kitüntetése miatt elszabadult lovagkereszt visszaküldési és ezzel tiltakozási hullámot.

Vágvölgyi B. András – aki nem mellesleg perben áll Áderrel egy katonasztori miatt – a Facebookon jelentette be, hova teszi a Lovagkeresztjét: 

Letettem a pontot egy könyv végén, öt éve írom, a magyarországi romagyilkosságokról szól, gyűlöletbeszéd és gyűlölettett összefüggéseiről bőven esik szó benne. Az nem lehet, hogy a szolidaritás ne írja felül a patetikus gesztusoktól való alkati ódzkodásomat: noha egy számomra sokkal elfogadhatóbb – bár melyik kormány elfogadható? –, kormánytól kaptam a kitüntetést, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét (2005) visszaadom.

Vágvölgyi B. András

P.S.: A hónap végén tudom postázni, vagy ha úgy is jó Janó, akkor a kis Balsainak, az ügyvédednek odaadom a Kúrián, 7-én felségsértési ügyünk felülvizsgálatának tárgyalásán, stanicliben.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Csizmás Kond: Visszavonni nem lehet, visszaadni lehet. Mint ezt a mostani - jelenleg - 61 eset is mutatja. Természetesen a kitüntetettek listáján mindig szerepelni fog az, aki egyszer megkapta, de az is, ha visszaküldi. Bayer neve mellé meg oda fog kerülni, hogy érdemtelenül kapta meg. Akit érdekel, utána nézhet az életművének, és rá fog jönni, miért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@Villon: ..Igen egyet értünk , sok a becsületben megöregedett tanár a még 80évesen is SZTK-ban dolgozó //ahol nincs borra való// sebész főorvos stb akik csendbe végzik a munkájukat és a köszönet nekik hogy az emberek mesziről rájuk köszönnek ..Az Ő munkájukat is állami szinten kellene elismerni , vagy a többit jobban szelektálni ..
gulyasgyula
@Desischado: ..Sajnos aki kitüntetést is pártszimpátia alapján adják és adták mindig nem érdemek szerint .
gulyasgyula
@nemkati: ..Szerintem Bayer fütyül erre a képmutató bandára , a kormányról is lepereg ez az eszmei forradalom ..A LÉNYEG HOGY AZ OLIMPIA rendezés ellen senki nem tiltakozik ..Majd a következő kormány mikor a fideszre hivatkozva kiveti az új adókat majd jusson eszetekben mi ellen kellett volna tiltakozni..
kacsa0707
Az ilyen sötét alakoknak csak a szoclibsik adhatták és a Fidesznek a megválasztása után érdemtelenségre hivatkozva vissza kellett volna vonnia.
Csodálkozó
VBA-nak van stílusa is, gerince is.
Ezért is hagyta ott anno a Fityiszt és orbáncot.
varirmag
"" öt éve írom, a magyarországi romagyilkosságokról szól, ""
Könyvek, cikkek, rádió műsorok , TV műsor , film , milliós kárpótlás az áldozatok családjának.
Ilyen amikor ők az áldozatok.

DE!!! Miért is nem írtak könyvet Szögi Lajos meglincsléséről, M Cozma brutális meggyilkolásáról , a kegyetlen " öregező" sorozatgyilkosokról , a szórakozásból nyomorékká vertekről ??? Mert ilyenkor is meg kellene nevezni az elkövetők származását , nem csak akkor amikor ők az áldozatok ???
Ebben az országban mindegy milyen kormány van hatalmon, mindig ezeknek a sz@rkeverő ,
megosztó szarhabosítók óbégatásával van tele a TV, internet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.