Egy ismeretlen zseni 2016. június 19-én reggel egy Budapest X., Jászberényi úti benzinkútnál eltulajdonított két darab kültéri kamerát, valamint megrongálta a videómegfigyelő-kamerarendszert.

Az utolsó kép ez róla, ahogy a csavarhúzóval közelít a kamera felé, ami persze felvételt készített róla:
Két kültéri kamerát lopott egy igazi zseni

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Az is hülye aki elhiszi hogy ismeretlen maradhat
Equus
@Csizmás Kond: nehogy már legyen pár milkó egy ilyenre? Felvinni a népességnyilvántartó adatbázisát vagy lehetővé tenni az abban való kutakodást, esetleg ezt a bűnügyi nyilvántartással összekötni... Ennek gyakorlati haszna lenne. Képzeld csak el: körözött fickó nem mozoghatna köztereken... hová jutna a villág? Kell a pénz a stadionokra, bűnözők meg szaladgáljanak. De ha nincs a bicódon lámpa, megnézheted magad. Akár 60 nap elzárás.
terlasz
@Csizmás Kond: Ne komolytalankogggyá mán! A saját zseb rovására?
namihami
Nézzenek körül a Fradi Security háza táján. Nem kell sokat keresgélni. Ez a szint ott leledzik. Kezdjék a felismerést egy birkanyírással, rögvest közelebb kerülnek a kép tulajdonosának kilétéhez.
Strong
Legalább grimaszolt volna...úgy talán nehezebb lenne felismerni :-)
oncogito
No, meglett azóta?
Ha nem, akkor ugyan nem zseni, de a rendőrök minden bizonnyal antizsenik. :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.